Grupa „Partibrejkers“ održaće koncert „Taš je naš“ 18. juna na stadionu „Tašmajdan“, a frontmen Zoran Kostić Cane najavio je danas da će gosti biti Srđan Gojković Gile, Dušan Kojić Koja, Branislav Petrović Banana, grupe „Dža ili Bu“ i „Drakula i Šampioni“.

-Nadam se da će da nas posluži vreme, da će biti dobar ambijent, da će biti harmonija, jedinstvo, puno ljubavi i emocija – rekao je Kostić na kratkoj konferenciji za novinare u Metropolis music kafeu.

Povezana vest:  Madona: Govorila sam metaforično

Kostić je pomenuo da su 18. juna i Zadušnice.

-Sviraćemo za dušu svih ljudi koji će biti sa nama i onih koji neće iz opravdanih razloga – rekao je on i dodao da se nada da će biti „pregledno, jako i snošljivo“.

Kostić je naglasio da je „red da muzičko srce grada (Taš) proradi sa njima, mesto njihove mladosti i života“.

Povezana vest:  Ciari tužba uručena na koncertu

Gitarista Nebojša Antonijević Anton istakao je da je svirati u Beogradu posebno i drugačije i zahvalio svima koji učestvuju u organizaciji koncerta.

Od avgusta 1982. kada je grupa osnovana i prvog singla „Hiljadu godina“ pa sve do danas, „Partibrejkersi“ su ostali jedan od najboljih rokenrol bendova na našim prostorima.

„Kreni prema meni“, „Hoću da znam“, „Hipnotisana gomila“, „Mesečeva kći“, „Prsten“, „Ono što pokušavam“, „Put“, samo su neki od hitova koji su „Partibrejkers“ svrstali u ikone domaćeg rokenrola, a na Tašu će 18. juna predstaviti nove pesme sa albuma „Sirotinjsko carstvo“.

Povezana vest:  Album Idola "Odbrana i poslednji dani" proglašen najboljim u ex YU

Organizator koncerta je studio „Berar“, za izvršnu produkciju je zadužena kuća „Marsh Creative Production“.