Rokvic (1)Budite uz MTV kanal večeras od 20 časova i prvi pogledajte nove spotove koje su pripremili Nikola Rokvić za pesmu „Zavoli“ i Filip Dizdar za „Daleko“.

Filip Dizdar je ponovio saradnju sa Alanom Dovićem, a u spotu se osim benda pojavljuje i plesačica Ema Janković iz Dance Company & m. „Melodiju za „Daleko“ nosim već jako dugo sa sobom i pre neka dva meseca smo počeli da radimo na njoj. Pesma se menjala i rasla putem, prvo je bila zamisljena akustik, pa smo je stavili u EDM aranžman, da bi se na kraju odlučili za verziju koja ima malo od svega al opet ima svoj zvuk,“ objasnio je Dizdar.

Povezana vest:  DUPLA MTV PREMIJERA – E-play i Gušti u ponedeljak, 7. februara u 20:00

 „Kad sam pisao tekst, težio sam tome da bude slikovit, ali da opet ostane dovoljno slobodan da ga svako tumači na svoj način. Mislim da je u spotu Ema svojim plesom dala jednu novu dimenziju pesmi i to sve bez koreografije već s čistom improvizacijom.“

Nikola Rokvić je pripremio novu pesmu „Zavoli“, za koju je snimio i spot u kojem se pojavljuje dosta poznatih ličnosti koji svojim glumom i autoritetom doprinose da shvatimo šta su prave vrednosti i da se potrudimo da ne ponavljamo greške iz prošlosti!

Povezana vest:  Džastin Biber sprema Božićni album

„Pesma „Zavoli“ i video za istu šalje jednu snažnu poruku, da probudimo ljudskost u nama, da osetimo empatiju prema drugim ljudima, da nasmejemo tužne, nesrećne i da se prisetimo šta smo sve kao ljudski rod uradili i u kom smo krivom smeru išli,“ izjavio je Nikola.

Kako izgledaju novi spotovi Filipa Dizdara i Nikole Rokvića, saznajte prvi u MTV Premijeri u ponedeljak, 11. jula u 20:00, samo na MTV kanalu!

Povezana vest:  Veliko interesovanje za koncert Đorđa Balaševića