bajaga_111Bajaga sutra na Ušću

Bajaga i Instruktori sutra uveče (20:00) otvaraju prvo izdanje trodnevnog „Ušće festa“ u Beogradu, gde iste večeri nastupa i Vlado Georgiev, druge večeri Severina Vučković i Goran Bregović, a završne legendarni engleski roker Bili Ajdol (Billy Idol).

Momčilo Bajagić kaže da za njegov bend posebnu važnost ima nastup na novom festivalu, jer je to prvi put u 25 godina postojanja da sviraju na prostoru beogradskog Ušća.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: Zvanični singl benda „Take That“ LOVE LOVE iz filma „X-men: Prva klasa“

-Drago mi je da nam je pripala čast da otvorimo festival. ‘Ušće fest’ je super stvar, odličan izbor izvođača, cene popularne, a mesto fenomenalno! To je jedino mesto gde nismo svirali u Beogradu! Pošto se radi o velikom prostoru, posebno se pripremamo za taj nastup, spremićemo nešto drugaciji program, a biće i neka iznenađenja! – rekao je Bajaga.

Povezana vest:  Nova manifestacija za muzičke sladokusce “Piknik u bašti” - koncerti Bojane Vunturišević, Dejana Cukića i Big Benda

Organizator festivala Mjuzik star namerava da „Ušće fest“ postane tradicionalan festival koji će svake godine dovoditi vrhunske zvezde regiona i sveta.

Ulaznice za „Ušće fest“ se mogu kupiti: Bilet servis (Trg Republike), Eventim, Card service i Tiket servis (blagajna Doma omladine). Cene su za 19. i 20. jun 1.000 dinara i 1.500 dinara za fan pit. Za 21. jun (koncert Billy Idola) 2.000 dinara i 3.000 dinara za fan pit, s tim što je za sada za ovaj koncert broj ulaznica ograničen na prvobitno dogovoreni kapacitet planiranog koncerta u Beogradskoj areni (15.000).

Povezana vest:  Nagrada za Barbru Strajsend