sladjanamilosevicProcena Ajdolovog menadžmenta sprečila Slađanu

 

Srpska rokerka Slađana Milošević u ponedeljak uveče, iako najavljena, nije nastupila na „Ušće festu“ u Beogradu, jer je engleski roker Bili Ajdol morao da nastupi ranije kako bi izbegao probleme sa kišom, saopštio je danas  Music Star.

-Slađana i njen bend nisu nastupili jer je procena menadžmenta Bilija Ajdola (Billy Idola) bila da koncert mora da počne ranije nego što je predviđeno da bi se izbegle nevolje sa najavljenom kišom. To su razlozi što je program poslednje večeri promenjen – navodi Music star Rake Marića.

Povezana vest:  Bivši gitarista Kisa piše memoare

Organizatori ističu da „jednostavno nije bilo vremena za zamenu binske opreme, a koncert Bilija Ajdola morao je biti održan uz maksimalno ispunjene tehničke zahteve“.

-Ovog puta kiša nije omela zadovoljne posetioce, a kao po komandi počela je da pada odmah nakon završetka koncerta Bilija Ajdola – saopštila je Marićeva promoterska kuća.

Ajdol (55) je na Ušće privukao najmanje 10.000 posetilaca, kojima je nekoliko puta zahvalio što su došli uprkos kiši, da bi im posle jednog bisa i 95 minuta svirke poručio: „J***š kišu, pobedismo je“.

Povezana vest:  Tale Of Us za prvi jesenji Apgrade 28. oktobra u Hangaru!

Izostanak Miloševićeve nije jedina promena programa prvog „Ušće festa“, koji je počeo u subotu nastupima „Bajage i insturktora“ i pop pevača Vlade Georgieva, pred više hiljada posetilaca koji po prohladnom i kišnom vremenu nisu uspeli da ispune veliki ograđen prostor na beogradskom Ušću.

Music star je potom najavljeni trodnevni festival skratio na dva dana, otkazavši nedeljni nastup hrvatske pop pevačice Severine Vučković i Gorana Bregovića, navodeći kao razlog loše vreme i potrebu da se na vreme pripremi bina za Bilija Ajdola.

Povezana vest:  Sve u znaku Evrovizije i na aerodromu i stanicama

-‘ Music star’ je i pored nevolja sa vremenskim prilikama koje su pratile ovaj festival zadovoljan. Organizovali smo festival kakav Beogradu odavno treba, a za iduću godinu najavljujemo ‘Ušće fest II’ i obećavamo još bolji program – navodi promoter.