danijela 10„Praznik u Splitu“ Danijele Martinović

Dan uoči nastupa na Splitskom festivalu 2013. muzičarka Danijela Martinović oživ0ela je stari filmski klasik „Praznik u Rimu“. U ulozi nezaboravne Audrey Hepburn uz hladni sorbet od cappuccina Danijela je na Vespi iz 1949. na trenutak oživela legendarnu romantičnu priču, a Praznik u Splitu najava je nastupa na ovogodišnjem Splitskom festivalu.
-Sve je spremno i jedva čekam sutra izvesti Cappuccino po prvi puta uživo. Okružena sam sjajnim ljudima, velikim kreativcima koji su vredno radili sve ove dane pa smo se danas odlučili malo opustiti i napuniti baterije uz hladni sorbet od cappuccina i loze – izjavila je Danijela Martinović.
Splitska Audrey prepustila se u ruke iskusnog modnog dvojca Arileo koji će biti zaslužni i za Danijelin styling na Prokurativama. Iskusna koreografkinja Kristina Đanić i devojke plesnog studia Pulsar pridružiće se Danijeli na pozornici. Marljivi kreativni Cappuccino tim čine i splitski čarobnjak za cipele Ledenko te optika Anda koji su i danas oživeli set velikog filmskog klasika.
Letnji hit Cappuccino možete poslušati OVDE!

Povezana vest:  ZORAN ISKAZ STEFANOV: PONOSNI SMO ŠTO SMO ZAGAĐENI

{vsig}DANIJELA_FOTO{/vsig}