exitPopust za Exit za srednjoškolce do 1. jula

 

Prodaja promotivnih ulaznica za jedanaesti Exit festival za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara, završiće se 1. jula 2010. godine. Ove ulaznice su personalizovane, i kupuju se lično u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu, a broj preostalih promotivnih ulaznica je ograničen.

Na ovaj način srednjoškolcima je omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara. Pri kupovini promotivnih ulaznica za srednjoškolce, potrebno je doneti đačku knjižicu i lični dokument sa fotografijom (ličnu kartu ili pasoš). Ulaznice će biti personalizovane, sa imenom, prezimenom i fotografijom kupca i neće biti prenosive na druge osobe.

Povezana vest:  Dupla MTV premijera: Kandžija – Kriza i Big Foot Mama – Pot Iz Trnja, ponedeljak 25. oktobra u 20:00!

Ulaznice se kupuju lično u Gigstix prodavnicama u Pariskom magazinu u Novom Sadu kao i u Supermarketu u Beogradu. Svaki kupac pri kupovini će biti fotografisan i dobija vaučer sa kojim će moći da podigne svoju ulaznicu u periodu od 5. do 11. jula na Exit festivalu. Sve detaljne informacije o prodaji i preuzimanju ulaznica za srednjoškolce mogu se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com.

Promotivne ulaznice za jedanaesti Exit festival po aktuelnoj ceni od 6490 dinara skoro su rasprodate, a redovna cena četvorodnevnih ulaznica iznosiće 10 990 dinara. U prodaji su i jednodnevne ulaznice po ceni od 2990 dinara za četvrtak 8. i petak 9. jul, 3490 dinara za subotu 10. jul 3990 dinara za nedelju 11. jul. Cena dnevnih ulaznica na tvrđavi biće skuplja na dan festivala.

Povezana vest:  Deaf Radio, I Wear* Experiment i Koala Voice su pobednici HEMI muzičkih nagrada 2021!

Ulaznice mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

Povezana vest:  DJ Pete Gooding na house spektaklu u Beogradu

Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti The Chemical Brothers, Faith No More, Mika, Missy Elliott, Placebo, David Guetta, LCD Soundsystem, Pendulum Live, Röyksopp Ricardo Villalobos, Behemoth, Crystal Castles, The Exploited, Klaxons i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.