lena_i_bendMetropolis revijski orkestar 1. jula u Domu sindikata

 

Metropolis revijski orkestar održaće koncert 1. jula u Domu sindikata u Beogradu, na kome će, pod vođstvom dirigenta Nenada Pročkovića, izvesti evergin, filmsku, pop, zabavnu i popularnu klasičnu muziku, najavili su organizatori.

U saopštenju se navodi da je Metropolis revijski orkestar, počeo rad prošle godine kao Beogradski revijski orkestar, a sačinjen je od vrhunskih muzičara koji sviraju u najznačajnijim orkestrima u Srbiji.

Povezana vest:  E-play i Brigand u Studentskom gradu

Na koncertu će uz Metropolis revijski orkestar nastupiti i Slađana Milošević, Dado Topić, Ceca Slavković i Lena Kovačević.

-Nakon skoro tri decenije, Beograd ponovo ima revijski orkestar. Beogradski revijski orkestar je počeo sa radom prošle godine, ime je promenio u maju ove godine, a ideja je da se visokim kvalitetom izvođenja i profesionalizmom, orkestar svrsta uz najznačajnije orkestre u Srbiji  – piše u saopštenju.

Povezana vest:  Mokra i izazovna Bijonse lansirala novi spot

Repertoar orkestra će se bazirati na najpopularnijim numerama evergrina, filmske, popularne klasične, pop i zabavne muzike, a na koncertu u Domu sindikata će biti izvedena dela Geršvina, Bitlsa, grupe Aba, Darka Kraljića i drugih.