Poslednje dane leta na MTV kanalu obeležiće londonski muzičar i producent Jonas Blue, septembarski Push izvođač, sa pesmom “Perfect Strangers” na kojoj je gostujući vocal engleski pevač JP Cooper.

Jonas Blue je stupio na scenu u velikom stilu, obradom poznatog hita Tracy Chapman “Fast Car” i osvojio je srca brojnih muzičkih entuzijasta i poharao svetske top liste. Baršunasti vocal, koji dominira na ovoj traci, pripada talentovanoj pevačici Dakoti i bilo je nemoguće da ga ne čujete tokom ove godine na radio i TV stanicama.

Povezana vest:  Veza muzike i mode: muzičko izdanje koncept butika Pierre Premier

O uspehu Jonasove verzije pesme “Fast Car” najbolje govori podatak da je proglašena za najprodavaniji singl nekog britanskog izvođača u ovoj godini, a u brojevima to izgleda ovako: skoro pet miliona prodatih kopija širom sveta, više od 600 miliona preuzimanja sa različitih digitalnih platformi, dok je zvanični spot pogledan neverovatnih 175 miliona puta na zvaničnom YouTube kanalu.

Povezana vest:  Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta

Jonas je multi-instrumentalista i producent. Pored stvaranja autorske muzike, takođe se bavi i remiksovanjem pesama. Do sada je sarađivao sa pevačicom Birdy i bendom Coldplay.

Kao MTV Push izvođač predstaviće se sa laganom letnjom numerom “Perfect Strangers”, na kojoj je gostujući vokal engleski pevač JP Cooper.

Pojačajte i uživajte u poslednjim danima leta…