Nakon bogatog koncertnog leta po celom regionu, energična SASSJA nastavlja s diskografskim radom i predstavlja novi, malo laganiji singl „Ništa“!

I na ovom singlu sarađivala je sa stalnim saradnikom, slovenskim reggae/dub producentom – Kantrimanom, na čiji im se poziv pridružio renomirani violinista i koncert majstor Simfonijskog orkestra RTV Slovenija, Benjamin Ziervogelom.

Pogledajte spot i poslušajte kako zvuči kad Sassja kaže „Ništa“ premijerno na MTV kanalu u ponedeljak, 19. septembra, u 20 časova.

Povezana vest:  S.A.R.S. predstavlja spot za pesmu „Pepeo“, premijerno na MTV kanalu

 „Kantriman mi je poslao prvu verziju muzike i nekoliko meseci sam samo u njoj uživala, bez da išta pišem. Čini mi se da je ovo najlepši instrumental koji je napravio do sada. Tekst se sam napisao nakon tolikog ponavljanja instrumentala, a od kako je Benjamin Ziervogel odsvirao i violine, jedva sam čekala da snimimo spot i da je i vi konačno čujete. Inače sam jako samokritična i uvek bih još nešto popravljala i u muzici i tekstu, ali ovom sam pesmom potpuno zadovoljna. Dok sam je pisala znala sam kako spot treba da izgleda, pa sam s gotovom pesmom imala i gotov scenario. Snimala sam ga s dugogodišnjim prijateljima u Tuzli, na domaćem terenu i prezadovoljna sam onim što smo napravili. Hvala vam ekipa što ste odlični!“

Spot je sniman u Sassjinom rodnom gradu – Tuzli, a režiju, osim nje, potpisuje Jasmin Jatić, dok se za scenografiju i šminku pobrinula Mirela H. Mustafić.

Povezana vest:  Pink rodila devojčicu i dala joj ime Willow Sage

Singl „Ništa“ Sassja izdaje za diskografsku kuću Menart, baš kao i novi album na kojem trenutno radi.