JDX_-_mellowingJack Daniel’s Backstage Experience na EXIT-u!

 

Jack je na turneji od 1866.godine,ovog leta stiže i na Exit festival!

Jack Daniel’s Backstage je zona u kojoj ćete moći da čujete ekskluzivne, specijalno aranžirane  nastupe domaćih bendova u klupskoj atmosferi, DJ-evi će puštati sve što su oduvek želeli, ali nikada nisu smeli, naši roštilj majstori će demonstrirati svoje uzbudljive recepte, ispričaćemo vam sve o specijalnom procesu pravljenja kvalitetnog viskija, sa 3D naočarama ćete putovati kroz Lynchburg, a slobodno možete da odigrate i partiju stonog fudbala!

Sve što ste upravo pročitali, uz impresivni JDX truck-bar, putuje ovog leta po najboljim evropskim muzičkim festivalima pod nazivom “Jack Daniel’s Experience” (skraceno JDX). JDX je inspirisan pionirskim i avanturističkim duhom samog gospodina Jack-a, koji nije bio samo ljubitelj dobrog viskija, već i strastveni ljubitelj muzike. 1892. godine odlučio je da osnuje sopstveni bend. Nakon što je kupio sve instrumente za 300$ i iscrtao Jack Daniel’s znak na bubnjevima, Jack je okupio nekoliko svojih poznanika koji su postali desetočlani “The Silver Cornet Band”. Oni su putovali   posebno dizajniranim zaprežnim kolima, a počeli su da privlače pažnju publike na lokalnim festivalima i javnim okupljanjima širom Tenesija. Zapravo, postali su toliko popularni da ih je Jack koristio kao promotere svog viskija narednih 20 godina, raspustivši ih tek početkom Prvog svetskog rata.

Povezana vest:  Blazin’ Quartet dolazi u Srbiju

JDX_-_truck_bar_2Jackova filozofija da dobra muzika i dobar viski zbližavaju ljude je tačna i danas, kao što je i u to vreme bila i zbog toga je Jack Daniel’s Experience ove godine bio na najboljim evropskim festivalima: Primavera Sound (Španija), Isle of Wight (Velika Britanija), Hurricane (Nemačka), Rockin’ Park (Holandija), Roskilde (Danska), Exit (Srbija), Dour Dour (Belgija)….

Povezana vest:  Gitarista Blek Sabata Toni Ajomi ima rak limfnog sistema

Tokom četiri dana Exit festivala, bićemo locirani iza glavne bine, pristup našoj zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. Ovde ćete doživeti festivalsku zabavu uz neočekivanu udobnost i hiljadu opcija za uživanciju!

Registracioni formular kojim se projavljujete za Jack Daniel’s Backstage Pass možete pronaći na http://www.facebook.com/pages/Jack-Daniel-s-Experience/116245298415910#!/pages/Jack-Daniel-s-Experience/116245298415910?v=app_120283144669138 . Popunjene prijave za Jack Daniel’s Basckstage Pass (18+) šaljite na adresu [email protected] ili predajte lično članovima Jack Daniel’s tima na samom festivalu.

Povezana vest:  EXIT u 2021: U novu godinu uz The Prodigy, The Cure, Davida Guettu, Migos i brojne druge velikane