Dionne

Da li Dione Bromfild naslednica kume Ejmi Vajnhaus?

Ejmi Vajnhaus je pre tri godine otkrila talent tada 12-godišnje Dione, pa je postala kuma i mecena talentovane tinejdžerke i pomogla joj da stane na noge te započne pevačku karijeru. Danas je Dione britanska tinejdžerska senzacija koja glasom neodoljivo podseća upravo na preminulu Ejmi Vajnhaus.

Pre nego što je otišla na drugi svet Ejmi je otkrila da je njeno kumče, mlada Dione Džulija Bromfild, izuzetno talentovana pevačica. Glasom neodoljivo podseća na pevanje Ejmi Vajnhaus iz vremena dok nije krenula putem alkohola i droga. Shvativši da joj treba pružiti bezrezervnu podršku, Ejmi joj je za svoju etiketu Lioness Records objavila prvi album sastavljen od obrada ‘Introducing Dionne Bromfield’ i pomogla maksimalno svojim uticajem da Dione zablista na samom početku. 2009. Dione je prvi put nastupila u popularnom TV showu ‘Strictly Come Dancing’ (Ples sa zvezdama) i odmah privukla pažnju publike i medija.

Povezana vest:  Black Eyed Peas greškom proglašeni za najbolju grupu

Iako je drugi album ‘Good For the Soul’, objavljen početkom jula ove godine, zaseo tek na 53. mesto albuma u Velikoj Britaniji, mlada (15 godina) Dione postaje sve popularnija. Njeni singlovi ‘Yeah Right’ u kojem se pojavljuje i Digi Simons te ‘Foolin“ koji je snimila s Lil Tvist, nakon Ejmine smrti sve se češće mogu čuti u eteru radio stanice širom sveta.

Povezana vest:  ŽURKA ZAGREVANJA ZA ARMY OF LOVERS 21. SEPTEMBRA U MIKSER HOUSEU

Najveće priznanje za svoj talenat dobija 1. jula ove godine kada je odlučeno da će upravo Dione Džulija Bromfild zajedno s Tinči Strajder pevati ‘Spinnin for 2012.’, službenu himnu letnjih Olimpijskih igara 2012 u Londonu.