SAMSS JAČI ZA M M PAUER RELI KLUB

Cvečar i drugari

n1555677482_93224_981Goran Živanović Cvećar i drugovi, kada su shvatili da reli sport u Srbiji ide u sunovrat, rešili su da uzmu stvar u svoje ruku i registruju klub, koji će se isključivo baviti organizacijom takmičenja u najzahtevnijoj auto disciplini. M M Pauer, novo osnovani klub iz Beograda, značajno će pojačati Sportski auto moto savez Srbije, za početak članstvom, a dogodine i ozbiljnim aktivnostima.

Branislav Pijević, Igor Marković i Nenad Vićentijević, barabar sa Živanovićem udarne su snage, novog talasa na domaćim prostorima. Svako je na svoj način, iskustven u reli sportu, a pride, okruženi su velikim brojem prijatelja i ljubitelja kluba, koji će svojski pomoć, u svakom trenutku.

Povezana vest:  FORMULA 1, Fetel: Sanjao sam titulu svetskog prvaka

AK MM POWER u sezoni 2010, rešio je da organizuje do sada neviđeni spektakl kada se govori o reliju, i to sve na teritoriji Beograda. Start i cilj takmičenja biće u centru grada, a posade ce specijalne ispite voziti na atraktivnim lokacijama Košutnjaka i Avale, omiljenim gradskim izletištima Beograđana, te se očekuje jako velika poseta publike.

Kako je do sada medijski reli bio prilično slabo zastupljen, klub MM POWER najznačajniji akcenat stavlja upravo na prisustvo velikog broja predstavnika elektronskih i pisanih medija, kako bi sponzori i ljubitelji relija bili adekvatno obavešteni i upoznati sa čarima ovog divnog sporta. Prvi put bice organizovan nočni super specijal, na kartodromu Ada Huja, uz prisustvo brojnih medija, ličnosti iz javnog života i V. I. P zvanica.

Povezana vest:  MOTO GP, Markes pobedio i u trci za Veliku nagradu Španije

Na premijerni reli biće pozvani takmičari iz Bugarske ,Mađarske, Bosne, Hrvatske, koji imaju jaku reli scenu i atraktivne posade i automobile. Pokrovitelji relija biće Ministarstvo sporta i omladine, kao i Opština Palilula. Ove godine takmiči će se pet klasa automobile: N1- Jugo, N2 i A5 do 1400cm³, N3 do 200cm³, N4 – turbo motori preko 200cm³, i A6 – automobili sa isteklom homologacijom preko 200cm³. Mesec dana posle Beogradskog relija, na redu je reli u Novom Sadu (Fruška Gora) gde će se u zavisnosti od preostalih sredstava pomenuti sponzori Beogradskog relija.