U petak 07.10.2016. u beogradskom klubu Vrtoglavica, Kasirke će održati rođendanski koncert. Osim njih, publika će imati prilike da uživa i u svirci njihovih gostiju – bendova Irvas i Yokono

„Ovo je bila jako lepa i uspešna godina za nas, objavili smo naš prvi album “Nemir”, kao i spot za naslovnu numeru albuma. Imali smo neka lepa gostovanja po Srbiji (Niš, Aranđelovac, Subotica..) i regionu (Nikšić, Bijeljina). Našli smo se i na MTV top listi “Domaćica”. Ove godine slavimo i mali jubilej, 5. rođendan benda, pa su nam sve te lepe stvari dale povod da pozovemo sve ljubitelje Rock‘n‘Roll-a na rođendansku svirku, gde ćemo podeliti binu sa nama dragim bendovima: Yokono i Irvas.“ Izjavio je Uroš Mladenović, gitarista.

Povezana vest:  ZERKMAN BIG BANG u klubu BLUE MOON u sreda, 24. novembra

Koncert će biti održan u petak 07.10.2016. u klubu Vrtoglavica (Šajkaška 15b)  sa početkom od 22h, cena ulaznice 200 dinara.

Da podsetimo bend Kasirke je objavio svoj album prvenac pod nazivom „Nemir“ na CD-u i digitalno u izdanju diskografske kuće Multimedia Music, a publika će uskoro imati prilike da uživa u drugom video singlu sa ovog albuma.

Povezana vest:  Pomen Lemiju Kilmisteru biće održan na Sanset stripu