Psihomodo PopPsihomodo Pop, Heartical Sound System i Zoster na desetom Trenchtown festivalu 

Na desetom regionalnom festivalu Trenchtown koji se održava od 30. aprila do 2. maja nastupiti i Psihomodo Pop, Heartical Sound System i Zoster. 
Trećeg dana festivala, 2. maja, na Velikoj bini nastupiće Psihomodo Pop koji predvodi harizmatični pevač Davor Gobac. Hrvatski sastav koji postoji gotovo tri decenije, ostavio je značajan trag u istoriji rokenrola celog regiona. Psihomodo Pop su ostvarili brojne senzacionalne, ponekad šokantne nastupe na prostoru cele bivše Jugoslavije, SSSR-a, Holandije… Postavu benda čine: Davor Gobac (vokal), Tigran Kalebota (bubnjevi), Šparka (bas gitara), Brada (gitara) i Jurij Novoselič (saksofon, klavijature). Koncerti Psihomodo Popa uvek su bili prvoklasna rokenrol zabava. 
Drugog dana festivala, 1. maja, na Maloj bini, nastupiće Heartical Sound System. Originalno osnovan u Parizu pre 11 godina, u svom sastavu ima četiri člana, a na Trenchtown festivalu će ovaj sound system predstaviti Sir Joe. Nastupali su u preko 17 zemalja – od Jamajke, do Gane i Švedske i sarađivali sa muzičarima kao što su David Rodigan, Pow Pow, Killimanjaro, General Levy, Anthony Johnson, Al Campbell, Dennis Alcapone, Dawn Penn, Little Roy, Yabbie You, Barry Brown, Mykal Roze, Bounty Killer… Pod svojom etiketom Heartical, ova kreativna grupa je stala iza izdanja brojnih renomiranih savremenih rege imena. 
ZosterDrugog dana festivala, 1. maja, na Velikoj bini će nastupiti Zoster. Ovaj sastav iz Mostara bazira svoj muzički izraz na regeu, dabu, džezu, mostarskoj izvornoj muzici i ex-yu novom talasu, a poseban pečat mu daju društveno angažovani tekstovi. Iza sebe imaju dva albuma i trenutno rade na svom trećem izdanju. Zoster nastupa u sastavu: Mario Knezović (vokal, gitara), Boris Gutić (saksofon), Marko Jakovljević (bas, gitara), Goran Rebac (bubnjevi, marimba, udaraljke, vokal) i Atilla Aksoj (gitara). Brojni nastupi koje je ovaj bend održao na regionalnim festivalima karakteristični su po optimizmu, humoru i odličnoj komunikaciji sa publikom. 

Povezana vest:  KRUNIĆEV KUTAK CELULOIDNE MRŽNJE PREDSTAVLJA: DANAS NEMA MLEKA, DANAS NEMA HLEBA, ALI ZATO GLEDAJ RTS, JER TO TAKO TREBA

Već je potvrđeno da će na 10. Trenchtown festivalu nastupiti Veliki Prezir (30. april, Velika bina), Obojeni program (30. april, Velika bina), Darkwood Dub (1. maj, Velika bina), Sunshine (1. maj, Velika bina), Lollobrigida (2. maj, Velika bina), Irie Maffia (30. april, Velika bina), port-royal (2. maj, Velika bina), Nežni Dalibor (1. maj, Mala bina), ZAA (2. maj, Mala bina) i Stuttgart Online (30. april, Mala bina). 
U toku je online pretprodaja karata koje se mogu kupiti preko sajta gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 650 dinara za pojedinačne karte i 1.650 dinara za komplet karata za sve dane festivala.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Tonči Huljić: Nadam se povratku još jedne grupe!

Heartical - Sir JoePrincip kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.
Vaučer se menja za narukvicu – ulaznicu na ulazu festivala Trenchtown, a sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično.

Fizička prodaja karata počenje 1. aprila, a uskoro će biti poznata prodajna mesta.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji je kapacitet zbog velikog interesovanja ove godine uvećan na 700 šatorskih mesta, a biće dostupan i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije. 
Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa. 
Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta.

Povezana vest:  Manntra u Amerikani DOB-a 14. aprila

Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.

10. Trenchtown festival biće održan na poznatoj lokaciji – u predivnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića, ali vas ove godine očekuje još impresivniji muzički program i veoma interesantni i bitno poboljšani prateći sadržaji.

Na dve bine predstavićemo najznačajnije aktuelne regionalne bendove i DJ-eve koji će Etno kamp na tri dana učiniti najzabavnijom šumom na svetu.

Tokom dana posetioci će moći da prate promocije i izložbe, da učestvuju u debatama i radionicama ili prosto uživaju u opuštenoj Trench atmosferi – egzotičnim čajevima, aromatičnom duvanu iz nargila, a već od kasnog popodneva kreće muzički program koji će trajati do ranih jutarnjih časova.