Originalnu postavu grupe Time, u sastavu Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Mario Mavrin i Ratko Divjak, će na predstojećim koncertima u Novom Sadu, 17. decembra i u Beogradu, 18. decembra, predvoditi još jedan član stare zagrebačke muzičke garde, legendarna Zdenka Kovačiček.

Beogradski koncert 18. decembra održaće se u Mikser House-u (Karađorđeva 46) sa početkom u 21h, dok će novosadski koncert biti održan dan ranije u isto vreme, u Firchie Think Tank studiju.

Povezana vest:  Selena Gomez već ima novog dečka

Originalna postava grupe TIME, nosilac nagrade “Porin” za životno delo i brojnih drugih muzičkih priznanja, u Beograd i Novi sad stiže u sastavu: klavijaturista Tihomir Pop Asanović (bivši član The Generalsa), gitarista Vedran Božić (bivši član sastava „Grešnici“, „Roboti“, „Wheels Of Fire“, „Mi“, „Nautilus“), basista Mario Mavrin, (bivši član sastava „BP“ i „Convention“) i bubnjarRatko Divjak (bivši član grupa „Dinamiti“, „BP“ „Convention“…).

Povezana vest:  30. PO REDU DODELA 2013 MTV VIDEO MUSIC AWARDS ODRŽAĆE SE U BROOKLYNU U NEDELJU 25. AVGUSTA

Ovoga puta, na radost svih ljubitelja rokenrola, zagrebačke momke će predvoditi prva dama jugoslovenske jazz i rock scene,Zdenka Kovačiček, muzičarka koja je tokom svoje karijere sarađivala sa mnogim kultnim sastavima kao što su Nirvana (zagrebački trio), Bijelo dugme, YU jazz-rock selekcija, Telephone blues band, i koja je 2002. godine potvrdila status najeminentnije pevačice na hrvatskoj muzičkoj sceni ovojivši “Porina” za najbolji ženski vokal.

Povezana vest:  Rokenrol praznik: Na EXIT dolaze Greta Van Fleet, Phil Anselmo, Tarja i armija gitara!

Ulaznice za koncert u Mikser House-u, 18. decembra, dostupne su na prodajnim mestima Gigs Tix-a po pretprodajnoj ceni od 800 dinara.