Kad će Justin Bieber prestati da slama srca? U poslednje vreme često je podizao obrve, odlazio sa bine na pola koncerta i pogađao fanove strastvenim govorima. Moguće je da je njegova „ljuta“ faza prestala posle sjajne serije koncerta koja je očigledno počela u Zagrebu.

Naime video sa koncerta u Hamburgu, pokazuje kako Justin zagonetno odgovora na pitanje fana. Tako u svom odgovoru nagoveštava mogućnost nastavka severnoameričke turneje i film sa Purpose turneje.

Povezana vest:  Lena Kovačević oduševila svojim koncertom u rasprodatoj velikoj sali Zvezdara Teatra

“Još uvek ništa ne znam. Nismo pričali o tome. Ali još godinu dana sam na turneji, nastupaću na stadionima u Sevrenoj Americi I biće to spektakularni nastupi” – stoji u odgovoru belieberima.

U nastavku je spomenuo da “radim na drugim filmovima”, ali ne postoji nikakva, ali baš nikakva informacija šta bi to moglo da znači. Možda će glumiti kao… uh, Justin? U…dva filma? O Justine, nikada nije kasno da kažeš “Sorry” jer si misteriozan. Takođe nije kasno da napraviš super film o turneji. A nije kasno ni da kažeš “yeah, te stvari se stvarno dešavaju”. Daj makar neki nagoveštaj jer milioni fanova su jako, jako nestpljivi!

Povezana vest:  Goran Karan priprema mjuzikl