SevdahBABY & Djixx nastupiće narednog četvrtka, 1. decembra, u Rokanju, u izdanju kakvo još niste čuli!

Akustične verzije elektro-pop hitova sastava SevdahBABY i Djixx već više godina privlače pažnju  veoma raznovrsne publike.

Zanimljivo je  da su te obrade uvek izazivale podjednako interesovanje kao i elektronske verzije tih hitova. Zato nije čudno da su se ovi umetnici kao odgovor na poziv kuće Lampshade Media i kluba Rokanje odlučili da naprave koncert posvećen isključivo akustičnim izvedbama svojih hitova. Neko bi rekao hrabra odluka, svirati pesme u tako ogoljenom (eng. stripped down) aranžmanu, ali svi koji su ikada čuli glas fenomenalne Djixx znaju da je jedino što tu treba dodati – akustična gitara. A činjenica je i da je većina tih pesama nastala upravo na ovaj način – gitara i glas.

Povezana vest:  Severina objavila novi singl "Alcatraz"

Publika može da očekuje SevdahBABY hitove i još poneku dobro probranu Yu-rock numeru koja je uticala na rad ovo dvoje umetnika. Ovo je retka prilika za uživanje u veoma intimnom izvođenju ovih numera, tako da vas pozivamo da na vreme obezbedite svoju kartu!

SevdahBABY i Djixx u ovom sastavu premijerno nastupaju 1. decembra u klubu Rokanje, Cetinjska 15, od 21h. Karte su dostupne u pretprodaji po ceni od 500 dinara, a mogu se kupiti u prostorijama kluba Rokanje (četvrtkom, petkom i subotom od 17h).
Zbog ograničenog, malog broja ulaznica, nabavite ih na vreme!

Povezana vest:  Danas izlazi posthumni album Čaka Berija