tony_umagTony Cetinski i HTZ Zvijezde na otvorenju ATP turnira u Umagu  24.07.

Nakon šest godina od nezaboravnog koncerta „Tony i prijatelji“, Tony Cetinski ponovo u Umagu.

KONCERT:TONY &HTZ ZVIJEZDE, ATP STADION UMAG, 24.7.2010. u 21 h.

Tony Cetinski kandidatima showa Hrvatska traži zvijezdu dao je jedinstvenu priliku , i pozvao 5  kandidata  koji su se, po Tonyjevom mišljenju, pokazali najboljim u ovogodišnjem showu da s njim nastupe na spektakularnom koncertu u Umagu,  24. 7. 2010. povodom otvorenja ATP turnira, Umag 2010.

Povezana vest:  STORYTELLERS – NO DOUBT

Kim Verson-pobednica ovogodišnjeg showa, Maja Malić, Juraj Jurlina, Vilibald Kovač i Duje Stanišić, biće gosti na Tonyjevom koncertu u Umagu.

Poseban  i dosad neizvođen  program, pripremili smo za umaški koncert. Osim najvećih hitova  sa poslednjeg albuma Tonyja Cetinskog, naslovne “Ako to se zove ljubav”, “Umirem 100 X dnevno” i hita godine i pesme koja je osvojila  publiku  i odnela Porin za Hit godine, Tonyjeve poklonike na koncertu u Umagu, očekuju i brojni stari hitovi.

Povezana vest:  Nikola Konte otvara Musicology festival

Na  koncertu  ćemo slušati i samo za tu priliku osmišljn program Tonyja i HTZ Zvijezda.

Svaki od kandidata imati će svojih „5 minuta“ , i izvesti pesmu po svom izboru, a posebna iznaneđenje biće dueti kandidata i Tonyja , kao i međusobni dueti kandidata.

Karte za koncert Tony i HTZ Zvijezde, možete kupiti u svim poslovnicama Eventima, u Rijeci, Umagu, Puli, Poreču, Rovinju, Zagrebu i online na www.eventim.hr

Povezana vest:  Rijana bila u vezi sa Drejkom

CENA KARTE:

100kn parter, 120kn tribine, 210kn vip