Uz dve nove autorske pesme, “Zavisan od tebe” i “Živim kako hoću”, i sa novim pevačem, Markom Vlahovićem, bend MaraQYa se vraća posle duže pauze.

Andrej Martinović potpisuje kompoziciju i tekst za “Zavisan od tebe”, na aranžmanu je sarađivao sa Milošem Stanojevićem, dok je za produkciju bio zadužen Marko Louis. Bend je uradio spot za ovu pesmu koji će premijerno biti prikazan na MTV kanalu u ponedeljak u 20:00 u okviru MTV Premijere.

Povezana vest:  Bajaga, Mišo Kovač i Plavi orkestar u Zagrebu

U novim pesmama MaraQYa zadržava svoj pravac, ali sa malo promenjenim senzibilitetom koju donosi pre svega Marko Vlahović, kao i novi članovi benda Ivan Radovijević na trubi, saksofonista Ognjen Gotovcević, bubnjar Dušan Dmamjanović.

Od svog osnivanja 2008. godine, ovaj beogradski bend je izdao dva albuma – “Savršen Dan” (2010) i “Soul i Biber” (2015). Pravac muzike je koji sviraju je soul, neo soul, R&B, funk, hip hop. Sa pesmom “Luda je” nekoliko nedelja su bili prvi na popularnoj Jelen top listi, sa pesmom “Govor tela” prvi na MTV Domaćici, a sa pesmama “U mojoj sobi mrak”, “Kada te vidim”, “Stay Down” našli su se među prvih pet na istim listama. Od svog nastanka sarađuju sa rep izvođačima među kojima su Struka, Bege Fank, Toni Zen i Gru. Na mesto Marka Louisa, prvobitnog pevača benda, 2015. dolazi Marko Vlahović.

Povezana vest:  Bogata ovogodišnja ponuda koncerata u Srbiji