kiesza_dearlybeloved_album_artwork_universalmusicUpoznali smo je još 2014. godine kada nas je potpuno oborila i podigla nazad na noge fantastičnim singlom za đuskanje „Hideaway“. Nakon odličnog debi albuma „Sound Of A Woman“ mlada kanadska muzičarka, rođena kaoKiesa Rae Ellestad, vraća se na muzičku scenu novim singlom „Dearly Beloved“ i to je samo početak onoga što nam ona sprema.

Povezana vest:  Bora Dugić slavi pedeset godina rada na koncertu u Kombank dvorani

Na ovom pop singlu sa jasnim uticajem disko muzike sarađuje sa Stuart Price-om, britanskim muzičarom, tekstopiscem i producentom koji ima čak tri Grammy nagrade i koji je poznat po svom radu sa zvezdama kao što suMadonna, The Killers, Gwen Stefani i drugi.

spotu za pesmu, ponovo možemo videti koliko Kiesza fantastično pleše i jednu veoma specijalnu belu gitaru.„Kada je moja najbolja prijateljica Alice preminula pre skoro godinu i po dana, njena bela električna gitara je data meni. Iz sećanja na nju i zato što je mnogo volim, obećala sam sebi da neću dozvoliti da gitara skuplja prašinu. Inspirisana njom i svima vama, potpuno sam entuzijastična da počnem novi period svojom novom pesmom, Dearly Beloved“, kaže ona.

Povezana vest:  EXIT pojačava dugačak spisak hedlajnera: stiže i rep superzvezda French Montana!