TheMothershipOrchestra-SongForYouPrvi singl sa debi album benda The Mothership Orchestra

 

 

Sastav The Mothership Orchestra je izbacio prvi singl sa svog debi albuma Song For You, pesmu You’re Amazing koja je, kao i ostale pesme sa albuma, dostupna za besplatan download na online etiketi Popboksa – SILOS

U pripremi je i spot za ovu pesmu.

 

The Mothership Orchestra je počeo sa radom kao šestočlani orkestar u avgustu 2005. godine u Požegi. Krajem 2006. godine objavljuju EP Waking The Dead, a pesme sa ovog izdanja – Then She Kissed Him i When The Sun Wants To Show (Something You Don’t Know), dospevaju na prva mesta domaćih top lista. Nakon izlaska EP-ja, bend je proglašen za otkriće godine od strane TV Metropolis.

Povezana vest:  MTV TAKEOVER: THE ORANGE STRIPS

 

U 2007. godini objavljuju EP Everything And Nothing Tales (Live!), a pesma Then She Kissed Him izlazi na kompilaciji Jutro će promeniti sve? (PGP RTS). Oba izdanja su koncertno promovisana.

 

The Mothership Orchestra u septembru 2007. počinje snimanje debi albuma Song For You. koji 2010. godine izlazi na Popboksovoj online etiketi SILOS.

Povezana vest:  Vozovima najpovoljnije na "Exit"

 

The Mothership Orchestra su: Dragomir Smiljanić (bubanj), Ivan Tešić (bas gitara, vokali), Ivan Trajković (električna gitara, vokali), Marko Ćebić (akustična gitara, vokali), Vera Bukvić (violina) i Lazar Šijak (vokali, udaraljke).

 

Debi album benda The Mothership Orchestra je treće izdanje u okviru SILOSA. Kao prvo izdanje u okviru online etikete SILOS, za besplatan download je postavljen maksi singl sastava Slaptrap Prokrastinacija, a kao drugo istoimeni debi album sastava Zerkman Big Bang.

Povezana vest:  The Screaming Wheels otkrivaju naredni singl sa predstojećeg albuma ‘Istramental’