placebo_exit_2010_1Još jedna uzbudljiva noć na tvrđavi!

 

 

Drugi dan Exit festivala posetilo je preko 40 000 ljudi, a veliki broj fanova sa oduševljenjem je pozdravio dugo očekivane Placebo na glavnoj festivalskoj bini. Uvod u njihovu sjajnu gitarsku svirku dali su Atari Teenage Riot, kao i britanski bend The Horrors. Na Dance Areni plesalo se uz Moderat live, a sjajne nastupe imali su i Josh Wink, Ricardo Willalobos, dok je publika jutro dočekala uz Marka Nastića.

Povezana vest:  Vratiće se ponovo White Lies...

 

Odlična atmosfera bila je na svim festivalskim binama, a veče su obeležili i Behemot na Explosive stejdžu, kao i Does it Offend You Yeah? koji su nastupali na Fusion-u.

 

Tokom naredna dva festivalska dana očekuje se najveća poseta na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i maksimalna ispunjenost festivalskih kapaciteta. U subotu na Main Stage izlaze Klaxons, Royksopp i hip hop diva Missy Elliot, dok će glavna zvezda na Dance Areni biti David Guetta. Fusion će predstaviti britanski bend Midnight Juggernauts, dok će na Explosive binu izaći The Exploited.

Povezana vest:  POSLUŠAJTE NOVI SINGL OLLY MURSA-"WRAPPED UP" feat.Travie McCoy

 

the_horrors_exit_2010Večeras će posetioci festivala od 20.30h na Petrovaradinskoj tvrđavi moći da gledaju i utakmicu za treće mesto svetskog prvenstva u fudbalu. Bimovi će biti postavljeni na Reagge stejdžu, Cinema City Cafe del Danube bini kao i na Art terasi. U nedelju će na istim lokacijama biti prikazivano finale prvenstva, koje počinje takođe u 20.30h.

Povezana vest:  Nova verzija pesme We Are the World za pomoć Haitiju