Lovefest Fire, dugo očekivano beogradsko izdanje festivala ljubavi, biće održan 10. marta u Magacinu Depo (Travnička 3), a do promene lokacije došlo je zbog velikog interesovanja posetilaca. Zvezde večeri biće nemački duo Pan-Pot, kao i Gregor Tresher i Michael Klein, a domaća podrška ovog puta je Dejan Milićević.

Prema rečima organizatora, za dolazak kultnog nemačkog dvojca vlada do sada nezapamćeno interesovanje, a događaj je rasprodat čak dve nedelje pre početka. Tomas i Tasilio, koji čine dvojac Pan-Pot, nisu iznenađeni velikim brojem fanova u Beogradu, jer su se kako kažu na prošlogodišnjem izdanju Lovefesta uverili u to da je Srbija zemlja rejvera i ljudi koji vole dobru muziku.

Povezana vest:  Hamilton se izjednačio sa Prostom po broju plasmana na podijumu

U prodaji je trenutno moguće naći samo VIP ulaznice po ceni od 2.900 dinara, dok će na ulazu u prodaju biti pušteno samo 100 regularnih karata po ceni od 2.200 dinara. VIP ulaznice moguće je naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Dejan Milićević – premijera albuma na Lovefest Fire žurci

Povezana vest:  Odložen koncert holandskog sastava Kraak&Smaak

Jedan od pionira regionalne elektro scene, koji ove godine slavi više od dve decenije rada u muzičkoj industriji, nedavno je predstavio svoj novi album. Treći album, pod nazivom “Summation”, koji sumira sav rad iz prethodne godine, ali i bogatu dvadesetogodišnju karijeru,  biće objavljen 31. marta na poznatoj berlinskoj etiketi Plastic City. Fanovi Lovefesta i najvatreniji fanovi Dejana Milićevića 10. marta u Magacinu Depo imaće jedinstvenu priliku da među prvima čuju muziku sa novog izdanja.

Povezana vest:  Garden sessions u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ od 26. do 29. jula