Tri godine kasnije, nakon izlaska poslednjeg albuma „Mladost“, nekadašnja frontmenka benda „Svi na pod“ Bojana Vunturišević obradovala nas je novim singlom „Kese etikete“ koji najavljuje dugoočekivani album „Daljine“ koji će ugledati svetlost dana u aprilu pod etiketom Mascom Records-a.

Album „Daljine“ broji devet pesama, a „Kese etikete“ predstavljaju maestralnu saradnju sa poznatom beogradskom dramaturškinjom Minjom Bogavac i gitaristom nekadašnjeg benda „Svi na pod“ Ivanom Mirkovićem Bambijem koji na ovom albumu drži producentsku palicu.

Povezana vest:  Karte za Šabački letnji festival od 1. jula po novim cenama

KESE ETIKETE provešće vas rolerkosterom od očaja do šopingholije i nazad. Ova pesma jedna je od prvih koja je nastala u stvaralačkoj avanturi koju danas zovemo „Daljine“. Tada smo bez sumnje znali da smo na pravom putu. Nekom čudnom matematikom ovo će biti naš prvi album, ali je zapravo „treća sreća“. Veoma mi je drago da ćemo se ponovo upoznati, izjavila je Bojana Vunturišević koja ovih dana najviše vremena provodi u jednom studiju nadomak Rudarsko – geološkog fakulteta gde sa Ivanom Mirkovićem Bambijem i Markom Miloševićem MKDSLom priprema prvi solistički koncert kojim najavljuje „Daljine“ turneju.

Povezana vest:  Bijonse sa Džej-Zijem na Glastonberiju

Kako stvari stoje, ovo će biti jedna fenomenalna „ženska“ godina, a „Kese etikete“ su tu da vam zagolicjaju maštu kako biste sa još većim nestrpljenjem dočekali Bojanin novi album „Daljine“ koji izlazi ovog proleća!

Novi singl „Kese etikete“ možete slušati na Bojaninom oficijalnom YouTube kanalu, Deezeru i svim ostalim digitalnim servisima (Google Play, Spotify, Apple Music…), a možete zapratiti i Bojaninu facebook stranicu, kako biste bili u toku sa svim muzičkim novitetima koje će predstaviti u narednom periodu

Povezana vest:  The Wanted snimili spot za novu pesmu"I Found You"! (VIDEO)

PHOTO: Milica Mrvi