LilWayne_115606_08062008FRIDAY MUSIC NIGHT

 

Još jedan petak i još jedna prilika da uživate uz najbolju muziku i najveće zvezde današnjice samo na MTV kanalu!

U petak, 16. jula od 19:30 na programu je nova epizoda emisije Behind the Music u kojoj će svoju priču sa gledaocima podeliti, kako za sebe kaže, ”najbolji živi reper današnjice” Lil Wayne. On će otvoreno pričati o muzici, teškom detinjstvu i borbi da se otrgne od siromaštva i da iz rodnog New Orleans-a prokrči sebi put do najtraženijeg hip hopera.

Povezana vest:  Festival u Vrnjačkoj Banji početkom avgusta

Njegov život je pun uspona i padova. Prvu rep pesmu je napisao sa osam godina, a već sa jedanaest je potipsao prvi ugovor sa izdavačkom kućom. Do sada je snimio sedam albuma i sarađivao je sa mnogim izvođačima. Preživeo je uragan Katarina, često je bio u sukobu sa zakonom i ima četvoro dece… Zvuči kao dovoljno drame i puno zanimljivih priča, zato ne propustite da pogledate Lil Wayne-a u emisiji Behind the Music!

Povezana vest:  Ministry prvi put pred beogradskom publikom

Posle Lil Wayne-a, u 20:30 na programu je emisija MTV TakeOver i sarajevska grupa Skroz koja će preuzeti MTV na pola sata i predstaviti svojih omiljenih pet spotova.

Od 21h ne propustite MTV World Stage i nastup sastava Nirvana na Reading festivalu 1992. godine. Radi se o snimku legendarnog koncerta koji su obožavaoci i kritičari ocenili kao jedan od najboljih nastupa u karijieri benda! Bend je na ovom nastupu izveo neke od svojih najvećih hitova među kojima su pesme ‘Aneurysm’, ‘School’, ‘In Bloom’, ‘Come As You Are’, ‘Lithium’, ‘About A Girl’, ‘Polly’, ‘Smells Like Teen Spirit’, ‘On A Plain’ i ‘All Apologies’.

Povezana vest:  Struka i Mikri predstavljaju „Pimpovanje"