Do početka Heineken Lovefesta ostalo je manje od nedelju dana, a festival ljubavi lansirao je novu aplikaciju. Tako, svi oni koji žele da među prvima saznaju satnicu festivala to mogu učiniti jedino ukoliko preuzmu novu Lovefest aplikaciju.

Aplikacija festivala dostupna je na Play Store-u i App Store-u i ima za cilj da svim posetiocima pomogne da lakše isplaniraju koje izvođače žele da slušaju. Sa druge strane uskoro će biti dostupna i mapa koja će olakšati snalaženje na festivalu i sada već pet muzičkih bina.

Povezana vest:  Tradicionalno Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine Beograda

Posebne pogodnosti samo za korisnike aplikacije

Organizatori najavljuju da za sve korisnike aplikacije najveća iznenađenja tek slede, jer svako ko ima aplikaciju može imati dodatnu pogodnost i sakupljanjem poena osvojiti poklone.

Velika iznenađenja tek slede

Ono što je najvažnije za sve klabere je da ih pre svih samo na aplikaciji uskoro čekaju čak dve najave novih događaja Lovefesta do kraja godine, pa ih tako od velikih iznenađenja deli samo nekoliko klikova.

Povezana vest:  Specijalni gost Nova Festivala i Centra za kulturnu dekontaminaciju BRATKO BIBIČ – LEGENDA EX YU AVANGARDE

Da podsetimo, Heineken Lovefest ove godine biće održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a prema procenama organizatora očekuje se više od 100.000 ljudi iz celog sveta. Ulaznice u poslednjoj fazi prodaje uskoro će biti rasprodate i mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.