Nakon više od dve decenije impresivne karijere, jedna  najuspešnijih pevačica, Danijela Martinović, okrenula se novom zvuku, kojeg prati i potpuno novi imidž. Novi singl ‘Telefon‘, autora Dragana Brajovića Braje, predstavlja sigurno jednu od najlepših Danijelinih balada do sada,a za to  je zaslužna njena dugogodišnja prijateljica i koleginica – Severina.

Zajedno smo išle u srednju školu i sada sam toliko sretna što sarađujemo, jer nas godinama vežu te čvrste niti odrastanja i perioda kada stičemo prave prijatelje. Bila mi je čast sudelovati kao producent i tražiti za Danijelu pesme koje će je opet prikazati u najlepšem svetlu, ali i onako kako ju publika nije navikla viđati do sada. Predivno otpevano, emotivno i kako samo ona zna… Ponosna sam na nju.“ – izjavila je Severina.

Povezana vest:  TERRANEO WARM UP PARTY UZ SVI NA POD 27. JUNA U MIKSER HAUSU

Danas sam sretna i predivan je osećaj što sam prvenstveno otpevala pesmu koja me zaokupila na prvu, što sam obnovila saradnju sa mojim dugogodišnjim menadžerom Edvinom Softićem, što mi je Severina producent pesme i nadolazećeg albuma. Upravo je ona u meni otkrila i izvukla toliko toga i postavila mi toliko velike ciljeve i verovala da ja do tamo mogu.“ – Danijela.

Povezana vest:  Novi datum za koncert grupe Wardruna u Beogradu

Ovu prekrasnu baladu prati i snažan videospot, prepun kadrova posve novog i drugačijeg Danijelinog izdanja, delo uspješnog mladog redatelja Darija Radusina.

Foto: Srećko Rundić