Nakon što je od objave spota za “Đe Će Ko“ prošlo par meseci, FMJam super-trio predstavlja novi video materijal. Ponovo su udružili snage sa starim saradnikom Adnanom Huremovićem i publici predstavili sjajan video za numeru “Tupakamaru“FrenkieKontraIndigo su sa pomenutim režiserom radili na spotovima “Malkice“ i “Viša Srednja Klasa“, pa je ubrzo postalo jasno da su savršen spoj. Novi spot sniman je u Tuzli, a kao i sama pesma predstavlja omaž legendarnom reperu 2pac-u.

Povezana vest:  Novi album Linkin Parka u septembru

“Imali smo dugu pauzu nakon spota za “Đe Će Ko“ i drago nam je što publici možemo da predstavimo novi video materijal. Moramo da pohvalimo našeg režisera i da mu se zahvalimo na savršenoj organizaciji i realizaciji video spota – zaista smo uživali na setu. “Tupakamaru“ je klupska pesma, samim tim i video spot ide u tom smeru. Gledaoci će u par kadrova prepoznati reference na legendarne fotografije 2pac-a čime smo mu odali počast. Takođe, veliko hvala prelepim devojkama koje su plesnom koreografijom učinile da video izgleda još bolje“ – rekao jeFrenkie o spotu.

Povezana vest:  JOHN MCLAUGHLIN & the 4th DIMENSION 6. NOVEMBRA U DOMU SINDIKATA

Preuzmi, slušaj i dodaj aktuelni album Egzil na svoje plejliste

Pomenuti prvi singl “Đe Će Ko”, je sa spotom izašao 17. novembra prošle godine, i moćna je i samouverena numera koja savršeno ilustruje činjenicu da ovaj hip-hop trojac ima čvrstu komandu nad svojim muzičkim identitetom. Još jedan odvažni spot čini utemeljuje ovaj trio kao jedan od najinteresantnijih rep aktova u regionu trenutno.

Povezana vest:  Zvuk ptica, snimanje filma i drugi zanimljivi dnevni programi za posetioce 11. Summer3p festivala

Nakon zapaženih nastupa (prošle godine) u Beogradu i (ovogodišnjeg) na Festivalu 84 na Jahorini, momke naredne nedelje očekuje nastup u Zagrebu, nedelju dana nakon toga u Bihaću, a početkom juna i u Minhenu.