Nina Badric_dubrovnikČarobna noć Nine Badrić u Dubrovniku

 

Da je dubrovačko nebo u petak, 13. avgusta imalo poseban sjaj mogli su se uveriti svi oni koji su prisustvovali koncertu zvezde Nine Badrić.

Tako već tradicionalno treću godinu za redom u sklopu programa “Zvijezde pod zvijezdama“ u organizaciji Jadranskih luksuznih hotela,  Nina Badrić održala je još jedan koncert za pamćenje i svojoj publici  poklonila nezaboravnu muzičku noć. U idiličnom ambijentu Vala cluba Hotela Dubrovnik Palace Nina je sve prisutne oduševila svojim repertoarom koga je posebno za ovu priliku izvela u jedinstvenim aranžmanima.

Povezana vest:  Justin Bieber: Devojke mi zadaju glavobolje!

Posebno za ovu noć gastro tim Hotela Dubrovnik Palace kreirao je poseban meni s vrhunskim delikatesima poput lososa posluženog na palačinkisa koprom, file pagra na salati od agruma te kolač od lavande.

Uz svoje najveće hitove odabrani posetioci uživali su u Nininom izvođenju nekih od najvećih svetskih evergreena. Osim svojom muzikom, Nina je u prelepoj dugoj plavoj haljini plenila pažnju svih i još jednom potvrdila svoj status kako muzičke dive  tako i modne ikone.

Povezana vest:  MTV pokreće novi sajt koji spaja muzičare i fanove

-Volim Dubrovnik. Za njega me vežu prekrasne uspomene i tu se uviek rado vraćam. Kao muzičarki poseban je osećaj i zadovoljstvo nastupati u neponovljivom i čarobnom ambijentu i pred ovakvom divnom publikom. Sve što mogu reći je da se sigurno vidimo i dogodine – kratko je izjavila Nina neposredno posle nastupa.