https://nova.rs/kultura/tanaskovic-nisam-nikom-pretio-ali-necu-dozvoliti-da-se-u-bitef-art-kafeu-prave-pijanke-i-krs-i-da-sve-smrdi-na-alkohol/

ODGOVOR NA NEISTINE ŽELJKA TANASKOVIĆA

Posle novih neistina obraćam se javnosti i medijima:

1. Nije istina da nismo reagovali na dopis OK Partizan „zahtev o iseljenju“.

Naprotiv, vrlo smo jasno reagovali i odgovorili:

Nećemo i ne želimo da se iselimo iz predmetnog prostora, jer imamo ugovor o korišćenju do 21.04.2026. dogovoren sa Željkom Tanaskovićem, a potpisan od strane, u tom trenutku zastupnika OK Partzan Predraga Golijanina i bilo kakav pokušaj nasilnog iseljenja podleže pravnim posledicama. To će tako i biti. Naš dopis upućen OK Partizan je dostupan medijima na zahtev.

2. Na fotografijama u prilogu se vidi:

  1. a) kako smo mi ostavili klub na kraju sezone u oktobru (sve spakovano i upakovano u foliju)
  2. b) na slici gde se nalazi Tanasković se vidi trenutno stanje, dakle 6 meseci posle našeg zimskog pakovanja kluba. Mi NE KORISTIMO butan boce, NE KORISTIMO roštilj, NE KORISTIMO aparat za šećernu vunu, naš sponzor nije kockarnica sa slike i naši kelneri ne igraju tenis i ne rade u teniskm patikama. Dakle, sav trenutni „krš“ NEMA NIKAKVE veze sa klubom Letnji BitefArtCafe i Tanasković to zna, samo pokušava da nas ocrni, što mu ne uspeva, a podrška javnosti prema našem klubu jasno pokazuje.
Povezana vest:  Nikola Pejaković Kolja specijalan gost Whitesnakea na Tašu

3. U tom, kako Tanasković navodi: „kršu i smrdljivom klubu“ u proteklih četrnaest godina, između ostalog, nastupali su:

Gregory Porter, Snarky Puppy, Incognito, Hooverphonic, The Brand New heavies, Richard Bona, Angie Stone, Keziah Jones, Mario Biondi, Nicola Conte, Duško Gojković, kao i neke najvećih zvezda regionalne muzičke scene: Gibboni, Massimo Savić, Nina Badrić, Vasil Hadžimanov, Darko Rundek, Damir Urban, Matija Dedić itd i to u više navrata, te sam siguran da se ne bi vraćali iznova da nismo kultni klub grada Beograda.

Povezana vest:  Grupa U2 otkazala koncerte u Parizu

Tanasković to naravno ne zna, nije to njegov fazon i to je u redu, a i u klubu ga do kovida nije bilo. Verovatno je zaboravio i da sam, kako mi je preneto, za njegove prijatelje, obezbedio ulaznice za koncert Massima Savića u septembru 2020. godine? 

Zašto je slao prijatelje u krš i lom? Ovo je sramotna izjava Tanaskovića, a vi slobodno pozovite naše izvođače da vam kažu zašto dolaze i zašto su dolazili u naš klub.

Nažalost, Massimo Savić više nije sa nama, inače bi mu on odavno odgovorio umesto mene.

Povezana vest:  Pi Didi promenio ime



Gosti na tim koncertima su bile brojne javne ličnosti koje su nam uostalom i stalni gosti. Većina njih je već podržala BitefArtCafe na društvenim mrežama, a po potrebi će biti sa nama kada se budemo vraćali u klub.

4. Tih svlačionica, u koje od sopstvenog krša njegovi igrači kao ne mogu da uđu, ne bi ni bilo bez kluba BitefArtCafe. Ali Tanaskovi’ ni to naravno ne zna.

5. Jedino u čemu se slažem sa Tanaskovićem je da advokati i sud treba da reše ovaj problem, te mi tek sad nije jasno zašto je pokušao da iznese naše pokretne stvari iz kluba?

Foto: Z. Milutinović/ATA Images