KeSha_1Kešine neostvarene muzičke želje

 

Mlada pevačica Keša (Ke$ha) nedavno je pričala osvojim željama vezanim za saradnjnu sa nekim od velikih muzičkoh imena, a među njima svoje mesto su našli  Mik Džeger (Mick Jagger), Princ (Prince), Devjid Bovi (David Bowie) i Rijana (Rihanna).

-‘Neki od mojih najdražih muzičkih umetnika ujedno su klasici u svojoj struci. Moja lista dueta iz snova je predugačka. U uži izbor svakako ulazi Mik Džeger, Princ i Dejvid Bovi. Osim njih, bila bih počašćena kada bih imala priliku da snimim duet s Rijanom. Srećna sam zbog toga što mi je pružila priliku da nastupam na njenoj svetskoj turneji – izjavila je Keša.

Povezana vest:  Kejti Peri prebolela Rasela Brenda u naručju plesača

Keša i Rijana, osim što zajedno nastupaju, u pauzama između koncerata mnogo vremena provode zajedno. Mlada pevačica je puna hvale za svoju koleginicu koju smatra predivnom i jedinstvenom osobom, ali još nije imala priliku da upozna njenog dečka Meta Kempa (Matt Kemp).

-Još ga nisam srela i imala priliku da ga upoznam. Na turneji učestvuje mnogo ljudi. U ogromnoj gužvi sigurno ga ne bih ni primetila – priznala je Keša.

Povezana vest:  MTV Push Artist za mesec maj je Bridgit Mendler