angelina-jolie-2Andželina Džoli danas odlazi iz BiH
Glumica Andželina Džoli (Angelina Jolie) danas će napustiti BiH privatnim avionom kojim je u petak doputovala u Sarajevo.
Kako navode sarajevski mediji, glumica je u petak u 17.30 privatnim avionom u tajnosti sletela na sarajevski aerodrom, sa dvoje dece Noksom (Knox) i Vivijen (Vivienne) koje je čuvalo deset telohranitelja.
Eufor i Visoki komesarijat UN za izbeglice (UNHCR), koji je u aprilu organizovao prvu posetu glumice BiH, preneli su listu Dnevni avaz da nemaju informacija niti veze sa novim dolaskom holivudske glumice.
Svi detalji posete Andželine Džoli čuvaju se u strogoj tajnosti.
Mediji navode da je ona trebalo da poseti Brione u Hrvatskoj, gde je nameravala da se sastane sa glumcem Radetom Šerbedžijom, ali da je u poslednjem trenutku promenila plan iz „bezbednosnih razloga“.
-Sve se desilo iznenada, kada je Andželina Džoli umesto u Hrvatsku odlučila da doputuje u BiH. Prema našim informacijama, tu je zbog snimanja filma o ratu u našoj zemlji. Na Sarajevski aerodrom stigla je sa decom, u strogoj tajnosti kao VIP. Odmah nakon toga napustila je
Sarajevo – rekao je neimenovani izvor blizak Graničnoj policiji BiH.
On je naveo da mu nije poznato u koji je deo BiH glumica potom otišla.
Andželina Džoli, koja je ambasadorka dobre volje UNHCR-a, u aprilu je boravila u BiH gde je posetila izbeglički kamp u Goraždu. Tada je izbeglicama obećala finansijsku podršku za izgradnju kuća.
Ovaj put glumica u BiH boravi kako bi navodno pregovarala o snimanju svog novog filma o situaciji na zapadnom Balkanu 1990-tih godina.
Povezana vest:  LJUBAV U KLUBU BRANKOW