mtv_logoThe Arcade Fire premijerno na MTV kanalu!

 

MTV i Universal Music najavljuju regionalnu premijeru novog spota sastava The Arcade Fire, u petak, 3. septembra u 12h. Radi se o spotu za pesmu ‘Ready to Start’ koja se nalazi na novom, trećem studijskom albumu pod nazivom “The Suburbs”. Ovaj album je objavljen u avgustu ove godine i naišao je na pozitivne reakcije kritike. Album je sniman u Montrealu, Kvebeku i New Yorku, a lider benda Win Butler ga opisuje kao „mešavinu muzike Depeche Mode i Neil Younga“.

Povezana vest:  Spektakl Dubioze kolektiv u Areni

The Arcade Fire je indie rock sastav iz Montreala, Kanada. Formiran je 2003. godine, a predvodi ga bračni par Win Butler i Regine Chassagne. Bend je poznat po svojim live nastupima i po raznovrsnosti instrumenta, počevši od uobičajenih: gitara, bas gitara, bubnjevi, pa do klavira, violine, harfe, mandoline…

The Arcade Fire je osvojio veliki broj nagrada kao što su nagrade Meteors 2008, Best International Album 2008, Juno Awards 2008. Takođe je bio i nominovan za Best Alternative Music Album Grammy 2005 za album “Funerall” i 2008 za album “Neon Bible”. The Arcade Fire je izdao 2010. Novi, treći po redu studijski album pod nazivom “The Suburbs”.

Povezana vest:  James pogađa ljubavnim bombama

Spot za pesmu ‘Ready to Start ‘ premijerno pogledajte u petak, 3. spetembra u 12h samo na MTV-ju.