foo-fighters1Foo Fighters i Muse uživo nastupaju na MTV kanalu!

 

U petak, 3. septembra u 20h u emisiji Storytellers gledaocima MTV kanala će se predstaviti američki rock bend Foo Fighters. Oni će izvoditi svoje najpopularnije hitove pored najnovijeg singla sa novog albuma, Foo Fighters: Greatest Hits. Članovi benda će odgovarati na pitanja publike i davaće gledaocima jedinstvenu priliku da čuju kakva je to inspiracija ležala iza hitova poput “Big Me”, “My Hero”, i sa njihovog novog albuma, “Wheels”.

Povezana vest:  Verio se Stiven Tajler?

Rock zvuk se nastavlja, jer na MTV World Stage-u nastupa engleski alternativni rock bend Muse! Koncert je snimljen u julu ove godine u Nemačkoj na Rock am Ring festivalu, a u petak, 3.septembra u 21h biće premijerno prikazan na MTV kanalu.

Priča o sastavu Muse počinje 1994. godine u malom engleskom gradići pod imenom Teignmouth. Bend su osnovali Matthew Bellamy (vocal, gitara i klavijature) i Dominic Howard (bubnjevi) da bi im se posle dve godine pridružio Chris Wolstenholme (bas gitara). Bend je prvobitno nastupao pod imenom Rocket Baby Dolls da bi posle lokalnog takmičenja demo bendova promenili ime u Muse. Do sada su izdali sedam amlbuma I dobitnici su brojnih prestižnih nagrada i priznaja.

Povezana vest:  Massimov hit godine "Mali krug velikih ljudi" dobio je tri predivna DJ remixa