beli_dvorFondacija za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra poziva studente iz Srbije da hitno podnesu prijave za dodelu besplatnih stipendija za grčke univerzitete

Fondacija za obrazovanje Njegovog Kraljevskog Visočanstva Prestolonaslednika Aleksandra obezbedila je tri pune stipendije za osnovne/poslediplomske studije na Poslovnom koledžu u Atini (BCA) (www.bca.edu.gr) i deset punih stipendija  za Mediteranski koledž u Atini (www.medcollege.edu.gr) za školsku 2010 – 2011. godinu. 

Stipendije su obezbeđene za osnovne i masters studije. Stipendije na BCA koledžu su iz oblasti hotelskog i turističkog menadžmenta, dok su one na Mediteranskom koledžu za oblast menadžmenta, marketinga i oglašavanja i kompjuterskih mreža. BCA koledž ima ekskluzivnu saradnju sa londonskim Metropoliten univerzitetom, dok Mediteranski koledž sarađuje sa Univerzitetom Derbi u  Velikoj Britaniji.

Povezana vest:  Da li razmišljate sa čim vam se deca igraju?

Poslovni koledž u Atini je jedna od najprestižnijih poslovnih škola u Grčkoj, koju pohađaju studenti iz mnogih zemalja. Svima njima je pružena mogućnost da uče i usavršavaju se u dinamičnom i podsticajnom okruženju. BCA je vodeća ustanova višeg obrazovanja koja nudi mogućnost sticanja priznatih britanskih diploma u Grčkoj.

Svi zainteresovani kandidati trebalo bi odmah da popune prijave i da ih dostave Fondaciji za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra  do 3. septembra 2010.

Povezana vest:  Porodila se Žizel Bundšen

Mediteranski koledž u Atini pruža stranim studentima mogućnost da budu deo sredine koja kombinuje ritam Njujorka, šarm Londona, kulturnu ponudu Pariza, uz jedinstvenu toplinu Grčke.

Svi zainteresovani kandidati trebalo bi odmah da popune prijave i da ih dostave Fondaciji za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra  do 17. septembra 2010. Izbor najboljih kandidate obaviće komisija Mediteranskog koledža.

Povezana vest:  Osetite savršenu prijatnost nove Silan Perfect Comfort linije

Za dodatne informacije molimo vas posetite: http://www.pafond.rs