connectMTV donosi premijeru spota „Suhi“ grupe Connect u ponedeljak, 6. septembra

 

„Suhi“ je poslednji singl koji poznata hip hop četvorka predstavlja s njihovog aktuelnog albuma „U drugom stanju“, a produkciju potpisuje Baby Dooks iz Bolesne braće.

Spot je sniman na više lokacija u Umagu – u prostorijama i wellnesu hotela Coral, te u klubu Jimmy Woo, a režiju spota potpisuju Outdoggy production, s kojima je grupa već sarađivala na videu “Prijateljska ljubav“.

Povezana vest:  BOYE predstavile do sada neobjavljenu pesmu ,,KUĆA I KRIK

 

-Za razliku od ostalih spotova koje smo snimali po 3, 4 dana, ovaj spot smo snimili u samo jednom, ali smo ipak na kraju ostali kratki s vremenom. Poslednju scena koju smo snimali u wellnesu smo morali da skratimo jer smo već debelo kasnili na nastup koji smo imali te iste večeri, tako da smo mokri i s ogrtačima uletili u klub  – prisećaju se Connectovci i ističu da – Pesma govori o letnjim avanturama i posvećena je svima mladićima koji su se nakon toliko mukotrpnog vežbanja u teretani, ipak „suhi“ vratili s mora.

Povezana vest:  Džastina Bibera dočekali baptistički protestanti u Kanzas Sitiju

Nakon letnjeg punjenja baterija grupa Connect ulazi u studio i radi na završavanju novog, trećeg studijskog albuma koji bi trebalo da izađe krajem godine. 

Spot „Suhi“ premijerno pogledajte u ponedeljak, 6. septembra, u 20 sati na MTV-u, dok internet premijeru pogledajte na www.mtv.rs.