gansi_parizGansi na privatnoj zabavi u Parizu

 

Guns N’ Roses nastavljaju da šokiraju publiku ali ovaj put nenajavljenim akustičkim nastupom u restoranu L’Arc u Parizu! Veče posle odličnog koncerta u Bercy areni, Gansi su se pojavili kao specijalni gosti u poznatom francuskom restoran-baru smeštenom u blizini Trijumfalne kapije i iznenadili prisutne svirkom na kojoj su izveli čak 16 hitova. Ovaj mini koncert bio je deo privatne zabave za 300 zvanica iz javnog života Pariza i trajao je oko sat i po.

Deo atmosfere sa koncerta možete da pogledate OVDE!

Posle kratkog opuštanja, Aksl i bend nastavljaju turneju a pravo posle Bukurešta, dolaze i u Beogradsku arenu 23. septembra. Jelen Live i Arena Beograd uveliko pripremaju sve za ovaj dugoočekivan koncert. Crvene i bele ruže su već naručene a Gansi su najavili preko dva i po sata svirke. Takođe, najavljena su i iznenađenja na samom koncertu praćena specijalnim efektima.

Povezana vest:  Telenor sa muzičarima razmenio znanja o striming servisima i njihovim prednostima

Podsećamo publiku da će biti zabranjeno unošenje fotoaparata i kamera na koncert.

gansi_pariz_1Priča o Gansima počinje početkom 1980-ih kada su školski kolege Axl Rose i Izzy Stradlin iz svoga rodnog grada Lafayette (Indiana) doselili u velegrad Los Angeles. Godine 1983. Axl i Stradlin osnovali su sastav „Rose“ koji je kasnije preimenovan u „Hollywood Rose“. Godinu dana kasnije razilaze se i Axl pristupa „L.A. Gunsima“, a Stradlin sastavu „London“, da bi se ponovno 1985. godine ujedinili pod imenom „Guns N’ Roses“.

Povezana vest:  Novi singl Rammsteina

1987. godine izlazi Appetite for Destruction, koji u početku nije bio dobro prihvaćen jer je na naslovnoj imao scenu silovanja. Nakon toga, naslovna je promenjena, a izvorni je postao raritet i vredan kod sakupljača. Ali ni nakon toga prodaja nije zabežila osetan porast, sve do objavljivanja videospota „Sweet Child O’Mine“ na MTV-u. 1988. g. album je dospeo na br. 1 US liste albuma s prodatih 20 miliona primeraka. Tako su pesme s tog albuma „Welcome to the Jungle“, „Paradise City“ i „Sweet Child O´Mine“ bile top ten singlova na Billboard listi. Do danas je Appetite For Destruction najbolje prodavani debitantski album svih vremena.

Povezana vest:  Sleš: Pokušavam da se pomirim sa Ekslom

Ulaznica u svim kategorijama, još ima u prodaji i mogu se naći po sledećim cenama: 3100, 3450, 4450, 4950 i 5450 na prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, „Ušće“ Shopping mall, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs .