connectConnect u MTV Expressu

 

U sredu, 22. septembra, u 20h regionalnoj publici će se predstaviti popularna hrvatska rep grupa Connect.

Grupa Connect postoji još od 2000. godine kada su je pokrenuli Shalla, danas vodeći rap producent mlađe generacije, i Dragi, mladić zanimljivog i lako pamtljivog vokala. 2002. Bend se proširuje za dva člana, i to Burazsela i Jura Blazea.

2005. godine, grupa Connect izala je svoj prvi album ’Prvo pa muško’. Dragi, Shalla, Jura i Burazsel radili su na ovom projektu otprilike dve godine. Kao gosti na albumu pojavljuju se General Two, Davor Gobac, VIP (Beograd) i Smile Provokator (Šah-Mat).

Povezana vest:  Grupa Whitesnake večeras na Kalemegdanu

Connectovci su drugi album ‘U drugom stanju’ izdali u decembru 2008. godine. Ubrzo su se izdvojili hitovi Ulice su bijele, Moje pjesme, Totalno to, Prijateljske ljubavi i Šta me čeka.

Grupa trenutno radi na svom trećem studijskom albumu.

Njihov spot za numeru Šta me čeka je nedavno osvojio i žiri ovogodišnjeg 12. festivala kreativne komunikacije Magdalena u Mariboru, a spot za šaljivu pesmu “Suhi” bio je nedavno premijerno prikazan na MTV-ju.

Povezana vest:  Sutra počinje Beer fest

Zaigrani i veseli u ritmu MTV-ja na jezeru Bundek u Zagrebu, Connectovci su pokazali svoje „muzičke veštine u kombinaciji s bendom“, ali i one „gurmanske“ za roštiljem. Kako izgleda spoj jednog i drugog pogledajte u emisiji „MTV Express“ koja je na programu u sredu, 22. septembra u 20h.

MTV Express je na programu regionalnog MTV–ja svake druge srede u 20:00, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na našem kanalu.

Povezana vest:  Elton Džon komponuje mjuzikl Djavo nosi Pradu

Connect u MTV Expressu, sreda, 22.09.2010. u 20h, i na sajtu www.mtv.rs.