Jennifer_HudsonOvog petka samo na MTV kanalu u Friday Night Music-u Jennifer Hudson, Laka i Beyonce!

 

BEHIND THE MUSIC – JENNIFER HUDSON

U petak, 24. septembra, od 19:30 u emisiji Behind the Music pratimo karijeru mlade i talentovane američke pevačice Jennifer Hudson. Početak njene zavidne karijere obeležilo je rano ispadanje iz takmčenje “American Idol” i uloga u filmu “Dream Girl” za koji je bila nagrađena svim velikim i značajnim filmskim nagradama u Hollywoodu. Ubrzo nakon veridbe i objavljivanja prvog albuma, Jennifer je zadesila neverovatna tragadija, njena majka, brat i sestrić gube život u trostrukom ubistvu. Po prvi put Hudsonova otvoreno priča o veoma bolnom period kroz koji je prolazila, njenom trijunfalnom povratku na javnu scenu i osvajanju Grammy nagrade. U okviru Behind the Music čućete šta još o Jennifer imaju da kažu njena sestra Julia, Randy Jackson, Jamie Foxx, Queen Latifah, Whitney Houston, Ne-Yo, Robin Thicke, Clive Davis,I drugi njeni prijatelji.

Povezana vest:  Pink Flojd možda ponovo zajedno

 

MTV TAKEOVER –  LAKA

Nakon zavidnog uspeha i popularnosti koju je Laka stekao u prethodnom periodu, kao i spotovima „Brko“ i „Stvorenje“ koje ste premijerno mogli da vidite na MTV-ju, osvojio je srca publike u celoj ex-Yu. U emisiji MTV TakeOver koja je na programu u petak, 24. Septembra u 20:30, Laka će sa publikom regionalnog MTV-a podeliti pet spotova koji za njega imaju poseban značaj i koje rado voli da pogleda.

Elvir Laković – Laka se proslavio pesmom Pokušaj sa kojom je predstavljao BiH na Eurosongu 2008. u Beogradu, a kao krunu uspeha iste godine osvojio je i regionalnu nagradu MTV. Laka nastupa sa svojom 14 godima mlađom sestrom Mirelom i iza sebe ima dva objavljena albuma.

Povezana vest:  Za samo 72h preko 15.000 prijavljenih za EXIT leto ljubavi 2017!

 

MTV WORLD STAGE – BEYONCE

Od 21h pogledajte snimak koncerta r’n’b dive sa nastupa u Las Vegasu!

Samo na MTV kanalu, u okviru World Stage serijala, možete da pogledate nastup ove američke pevačice, tekstopisca, glumice, muzičke producentkinje, modela, modne dizajnerke i plesačice, osnivačice ženskog R&B trija Destiny’s Child. Koncert je snimljen u Las Vegasu, uz neverovatnu atmosferu i mnogobrojne fanove ove talentovane i lepe pevačice.

Beyoncé je rođena u Hjustonu, Teksas, SAD, 4. septembra 1981, kao starija kćerka modne dizajnerke Tine Nouls i trgovca Metjua Nouls. Muzikom se bavi od detinjstva, a prve veće uspehe postigla je krajem 1990-ih u sastavu Destiny’s Child. Godine 2003. izdala je svoj debitantski samostalni album Dangerously in Love, koji je postao jedan od najuspešnijih albuma godine. Album je postigao veliki komercijalni i kritički uspeh, a 2004. je nagrađen s pet Grammy nagrada. Nakon raspada grupe Destiny’s Child 2005. nastavlja s uspesima u samostalnoj karijeri. Njen drugi album, B’Day, izdat 2006, debitovao je na prvom mestu američke liste albuma. Njen treći album, I Am… Sasha Fierce, objavljen je u novembru 2008. sa kojeg je imala pet singlova na prvom mestu Hot 100 liste, čime je postala jedna od dve pevačice s najviše takvih singlova 2000-ih. Od 2008. godine je u braku sa svojim kolegom, reperom Jay-Zjem, zaštitno je lice mnogih robnih marki i jedna od najbogatijih žena na svetu.

Povezana vest:  Kejti Peri iduće godine u Evropi

 

MTV World Stage je besplatna ulaznica za sedište u prvom redu najatraktivnijih koncerata širom sveta. Svakog petka sa početkom u 21:00, na kanalu MTV možete pogledati koncerte snimljene u visokoj rezoluciji širom sveta.