Psihomodo Pop - Jeee! Jeee! Jeee!Psihomodo Pop ponovo na vinilu!

 

Poslednji album Psihomodo Pop-a “Jeee! Jeee! Jeee!” izašao je u februaru prošle godine, a s obzirom da vlada veliko interesovanje vernih fanova, ovaj album dobio je i svoje vinil izdanje.

Ovaj LP namenjen je svim obožavateljima Psihomodo pop-a koji su ujedno I ljubitelji originalnog gramofonskog retro zvuka.

Ovo izdanje može se naći na policama Jugotonovih radnji u Beogradu i Subotici, i verujemo da će zadovoljiti i one najzahtevnije audiofile.

Povezana vest:  “Postani pevački dijamant” i osvoji nagradno putovanje za dve osobe u Baku i ulaznice za finalno veče EUROSONGA 2012

Da podsetimo, Jeee! Jeee! Jeee! je naziv osmog po redu studijskog albuma grupe PSIHOMODO POP. Na albumu se nalazi 12 novih pesama od kojih je deset napisao frontmen grupe Davor Gobac, dok su ostale dve obrade starih hitova. Album uključuje vrlo uspešan singl “Domovine sin”, naslovnu pesmu “Jeee! Jeee! Jeee!” koja je I obrada pesme “Yeah! Yeah! Yeah!” , od punk rok legendi The Vibrators, pesmu “Požar” obrada  Nancy Sinatraine “About A Fire”, a tu su još barem tri hita “Totalno Sam Lud”, “Jurim, Jurim”  i “Stabilno”. Na naslovnoj strani albuma “Jeee! Jeee! Jeee!” se nalazi ctrež, skinut iz kultnog, prvog kolor filma “Čarobnjak iz Oza” .

Povezana vest:  Besplatan ulaz na 50. Gitarijadu