Gibo_BJ_LiveGibonni “Čemu se nadaš, srce moje” samo na  MTV kanalu 11. oktobra

 

Novi spot Zlatana Stipišića Gibonnija “Čemu se nadaš, srce moje” imaće svoju će premijeru u ponedeljak, 11. oktobra u 20h na regionalnom MTV-ju i portalu www.mtv.rs.

 

Četvrti spot sa izuzetno uspešnog albuma „Toleranca“ režirao je Žare Batinović, a o spotu je sam Gibo izjavio: „Ovaj spot je zapravo sniman po izboru samih fanova. Naime, pesma „Čemu se nadaš, srce moje“ imala je najviše klikova na fejsu, pa smo na taj način odlučili da baš za nju bude snimljen sledeći spot. Žare je uložio veliki trud u snimanje spota i većinu je radio on sam kod kuće, a tek manji deo je sniman u studiju uz nekoliko gostiju s glumačke akademije. Kada vidiš rezultat ne možeš da veruješ da je na spotu radio samo jedan čovek! Oduševljen sam rezultatom i verujem da će se svideti i publici!“

Povezana vest:  Popi Divine pobednik srpskog i finalista svetskog DJ takmičenja „burn Residency"

Na dan premijere Gibonniju će biti dodeljena platinasta ploča za prodaju albuma “Toleranca”, a ovaj proslavljeni muzičar će 7. i 14. oktobra nastupiti u splitskoj Spaladium Areni, odnosno riečkoj Dvorani Mladosti. Koncerti u tim gradovima su deo “Toleranca Toura” koji je u Hrvatskoj i susednim zemljama videlo na desetine hiljada ljudi.

Gibonni je, uz Edu Maajku, Gramophoendzie, Negativ i Leeloojamais, nominovan za prestižnu nagradu Best Adria Act na predstojećoj MTV European Music Awards dodeli nagrada, i glasanje traje do 18. oktobra.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

Gibonnijev novi spot “Čemu se nadaš, srce moje” premijerno pogledajte na regionalnom MTV-ju i portalu www.mtv.rs u ponedeljak, 11. oktobra u 20 sati!