block_outBlock Out 22. oktobra na beogradskoj Akademiji, gosti Autogeni Trening

 

Beogradski sastav BLOCK OUT održaće koncerte u Beogradu, Gornjem Milanovcu i Kragujevcu u sklopu svoje jesenje turneje.

Koncert u Beogradu je zakazan za petak 22. oktobra na Akademiji, a kao gosti Block Outa nastupiće crnogorski bend Autogeni Trening.

Pre toga Block Out je nastupio 15. oktobra u novosadskom klubu Trema, a poslednja dva su u Gornjem Milanovcu 29.oktobra u klubu Modesty Blaise i 30. oktobra u kragujevačkom Domu omladine.

Povezana vest:  Džastin Biber u svetu kozmetike

Karte za beogradski nastup Block Outa moći će da se kupe na dan koncerta, na vratima Velikog kluba Akademije, po ceni od 700 dinara.
Veliki klub se otvara u 22h.

Uz koncert Block Outa u Velikom klubu, u petak 22. oktobra u Malom klubu Akademije nastupiće beogradski lo fi-indie folk sastav WENT, koji posle letnje pauze nastavlja sa promocijom “Wasteland” EP-a.

Povezana vest:  MARCONIERO & I-BEE: promocija rap albuma Istinite priče na Akademiji

DJ podršku pružaće Sara HWY 61 lepiclepic, koji će vas pre koncerta zagrejati Razglednicom za rock’n’roll.

“Wasteland” EP će moći da se kupi na svim budućim svirkama ovog benda.

Početak je u 22h, a karte će se prodavati na ulazu po ceni od 200 dinara.
A, od ponoći, u Malom klubu Akademije, rolamo basove sa Drum’n’Bass / Dubstep / Funky Bassline žurkom u organizaciji MULTICOLOR i BSSX kolektiva, u okviru koje će nastupiti live act KORDER (Stung & Filtercutter), Kaiah, Mote i MC Bo_Jah, a za vizualni deo večeri pobrinuće se V.J. Shufle.

Povezana vest:  Exit muzička konferencija od 8. do 11. jula

Žurku će pratiti i live streaming, tako da svi koji su sprečeni da dođu na party mogu direktno da isprate gruv iz Rajićeve 10 putem internet sajta radija Elektrana http://radio.elektrana.net/

Cena ulaznice biće 100 dinara.