djordje_balasevicBalašević u arenama u Osijeku, Splitu i Zagrebu

 

Kantautor Đorđe Balašević održaće koncerte u novembru i decembru u Arenama Osijek, Split I Zagreb, gde će biti prikazan i njegov režisersko-scenaristički debitantski film „Kao rani mraz“. „Toraks promoušn“ (Thorax Promotion) saopštio je da će u Areni Osijek 27. novembra biti održana „slavonska premijera filma“, a sledeće večeri u istoj dvorani nastupiće Balašević sa svojim bendom „Panonska mornarica“.

Povezana vest:  JELENA ROZGA U VRUĆIM KADROVIMA IZ SPOTA ZA PESMU "ŽIVOT JE ČUDO"

Sledi koncert 10. decembra u Spaladium areni u Splitu, a sledeće večeri „Kao rani mraz“ imaće „dalmatinsku premijeru“, dok će u Areni Zagreb Balašević svirati 18. decembra, a 19. Decembra predstoji „zagrebačka premijera“ filma, nastalog na osnovu kantautorovog klasika „Priča o Vasi Ladačkom“.

-Biće to večeri za pamćenje u kojima će svoje nezaboravne skladbe Đole otpevati zajedno s publikom onako kako samo on to zna, i u kojima će se Balašević publici predstaviti i kao reditelj svog filmskog prvenca ‘Kao rani mraz’ – saopštio je promoter.

Povezana vest:  Nina Radojičić nastavlja karijeru u PGP RTS-u

Balaševićev filmski prvenac, u kome između ostalih igraju Mustafa Nadarević, Rade Šerbedžija, Mira Banjac i Zijah Sokolović, imao je hrvatsku premijeru u avgustu u okviru trodnevne manifestacije „Vasa Ladački u Opatiji“.