jennifer_lopez_2FRIDAY NIGHT MUSIC – za vas nastupaju Jennifer Lopez, Gramophonedzie i The Smashing Pumpkins

 

Još jedan petak i još jedna prilika da uživate uz najbolju muziku i najveće zvezde današnjice samo na MTV kanalu! Za vas nastupaju Jennifer Lopez, Gramophonedzie i The Smashing Pumpkins

 

19:30 BEHIND THE MUSIC – JENNIFER LOPEZ

Malo koji izvođač se može pohvaliti da je dominirao medijima u poslednje dve dekade kao „latino kraljica“ Jennifer Lopez. Za ovu harizmatičnu pevačicu, plesačicu i glumicu se sa sigurnošću može tvrditi da predstavlja oličenje „američkog sna“

U ovoj epizodi Behind the Music čućete priču o Portorinki iz Bronxa-a, New York koja je od devojke iz kraja stigla do jedne od najvećih zvezda današnjice. Pored uspešne muzičke, Hollywood-ske i plesne karijere, Jennifer je pažnju privlačila i svojim burnim i uzbudljivim privatnim životom. Zabavljanje sa kontroverznim reperom Sean Combs-om, kratki brak sa plesačem Chris Judd-om i raskid veridbe sa Ben Affleck-om i konačno pronalaženje sreće sa Latino zvezdom Marc Anthony-jem sa kojim ima blizance, samo su neke od tema koje će Jennifer podeliti sa publikom ovog petka u 19:30 na MTV kanalu.

Povezana vest:  King Princess, štićenica Marka Ronsona, ima novi singl-Only Time Makes It Human

Samo za emisiju Behind the Music o Jennifer će još pričati njen suprug Marck Anthony, Sean Combs, Tommy Mottola, Keenan Ivory Wayans i drugi…

 

Gramophonedzie_EMA_Statue20:30 MTV TAKEOVER – GRAMOPHONEDZIE

U petak, 29. oktobra sa početkom u 20:30, u okviru emisije MTV TakeOver, pogledajte kako izgleda MTV kada ga „preuzme“ Marko Gramophonedzie, ovogodišnji dobitnik MTV nagrade Best Adria Act i kandidat za Best European Act na MTV EMA 2010!

Gramophonedzie se kao regionalni pobednik sada nalazi u trci za nagradu Best European Act, zajedno sa drugih 20 regionalnih pobednika, a glasanje je već počelo na sajtu www.mtvema.com i trajaće do 4. novembra. Marko se tako našao rame uz rame sa svetskim i regionalnim zvezdama kao što su Inna, Marina and the Diamonds,Dima Bilan, Sakis Rouvas, Enrique Iglesias i Swedish House Mafia.

Povezana vest:  Grupa Neverne bebe na konferenciji za novinare najavila osmomartovski koncert u Kombank dvorani

Kojih pet spotova je Mako izabrao za gledaoce MTV-ja uz priču zašto su mu baš oni posebno važni – saznajte ovog petka u 20:30.

 

smashing_pumpkins21:00 MTV WORLD STAGE

Ovog petka, 29. oktobra u 21h, u okviru MTV World Stage serijala premijerno možete da pogledate nastup rok grupe The Smashing Pumpkins. Koncert je snimljen u Mexico City-ju u avgustu ove godine.

The Smashing Pumpkins su američki rok bend nastao 1998. godine u Čikagu, Ilinois. Iako je postava benda prošla kroz nekoliko izmena, kroz najveći deo karijere benda postavu su činli Billy Corgan (vokal, gitara), James Iha (gitara, prateći vokal), D’arcy Wretzky (bas gitara, prateći vokal) i  Jimmy Chamberlin (bubnjevi, perkusije).

Povezana vest:  Roditelji Bijonse oduševljeni unukom

Pored pank rok korena koje dele s mnoštvom alt-rock grupa, bend poseduje raznovrsne elemente muzičkih žanrova kao što su gotik rok, hevi metal, drim pop, psihodelični rok i na kasnijim snimcima, elektronika.

The Smashing Pumpkins dospeli su u muzički mejnstrim sa svojim drugim albumom, Siamese Dream (1993). Grupa je naklonost publike stekla svojom dugom turnejom i sledećim, duplim albumom Mellon Collie and the Infinite Sadness (1995), koji je debitovao na prvom mestu liste Billborad magazina. Sa približno 18,25 miliona albuma prodatih samo u Sjedinjenim Državama, The Smashing Pumpkins su bili jedan od komercijalno najuspešnijih i kritički najhvaljenijih bendova 1990-ih.

The Smashing Pumpkins su bili nominovani za mnoge prestižne muzičke nagrade. Do sada su odvojili dve Grammy nagrade i sedam „Moonmen-a“ na MTV VMA dodelama nagrada.