GibonniGibboni i Green Day nastupaju u petak na MTV kanalu!

 

U petak 05. novembra u 20:30, u okviru emisije MTV TakeOver, regionalnoj publici će svojih omiljenih pet spotova predstaviti poznati hrvatski kantautor – Gibonni!

Ovogodišnji nominovani za MTV Best Adria Act nagradu, Zlatan Stipišić Gibonni je jedan od najpopularnijih pop pevača u svojoj zemlji. Muzičku karijeru je započeo sredinom osamdesetih kao pevač u grupi „Osmi putnik“, dok se početkom devedesetih odlučio za solo karijeru i već 1991. Objavlio je prvi album „Sa Mnom Ili Bez Mene“. Ubrzo potom napisao je pesmu “Cesarica“ za Olivera Dragojevića, koja je odmah po objavljivanju postala najveći pop hit u Hrvatskoj.

Povezana vest:  Jonas Brothers: Ne dotiču nas glasine da smo gejevi

Godine 2001. objavljen je “Mirakul“, album koji je, samo u Hrvatskoj, dostigao tiraž od 70.000 primeraka. Na naredni album nazvan “Unca fibre“ publika je čekala gotovo pet godina. Uz već standardne muzičke saradnike poput Vlatka Stefanovskog, Manu Kachea ili basiste Tonyja Levina, na ovom albumu Gibonniju su se pridružili Maya Azucena i Goran Bare, kao i australijski gitariski virtuoz Tommy Emmanuel.

Godine 2010. pod pokroviteljstvom Dallas Records objavljuje novi album „Toleranca“ koji je već dostigao platinasti tiraž i biva nominovan u kategoriji Best Adria Act na MTV EMA 2010.

Povezana vest:  MTV WORLD STAGE - Nirvana uživo sa Reading festivala!

 

MTV World Stage – Green Day

 

U petak, 5. novembra u 21h MTV predstavlja posebnu poslasticu za sve muzičke sladokusce! Na World Stage-u nastupiće američke rock ikone – grupa Green Day!

Koncert je snimljen  u „Olympia Halle“ u Minhenu, Nemačka, u okviru fantastične MTV World Stage: Green Day – 21st Century Breakdown turneje.

Tom prilikom bend je izveo sve svoje najveće hitove: „21st Century Breakdown”, “Boulevard of Broken Dreams”, “When I Come Around”, “American Idiot” i mnoge druge.

Ali ovde nije kraj! MTV je spremio još jedno iznenađenje za svoje gledaoce!

Povezana vest:  Treš metal na tvrđavi: Kreator konačno na Eksploziv stejdžu

MTV i MegaCom Film vas pozivaju da doživite nezaboravno iskustvo na specijalnoj projekciji u multipleksu „Kolosej“, u ponedeljak 15. novembra, u 20:30 časova, kada ćete prvi i jedini put moći da pogldate ovaj koncert sa ekskluzivnim snimcima na velikom platnu i profesionalnim ozvučenjem!

Sve informacije o ovoj specijalnoj projekciji možete da pronađete na mtv.rs sajtu.

 

Karte za ovaj neponovljivi događaj koji nikako ne smete da propuste koštaju 400 dinara i mogu se rezervisati od sutra, 2. novembra, pozivom na broj telefona blagajne multipleksa „Kolosej“ 011/ 2854495, ili na adresi  www.kolosej.rs.