Ivana Baltic_Vesna Dedic_Tijana Jeftic_Nenad Bozovic_Ivana ZaricScholl  zabava na štiklama

 

„Zabavom na štiklama“ Scholl je predstavio nove, jedinstvene Biomechanics uloške za ženske cipele sa visokom štiklom. Naše dame su imale privilegiju da probaju ove uloške i uvere se da, uz pomoć njih, svaka ženska cipela postaje udobna.

 

Ulošci za cipele sa štiklom, Scholl Biomechanics, svojim dizajnom smanjuju opterećenje u regiji stopala. Izrađeni su od posebnih materijala tako da svojom mekoćom čuvaju stopala i pomažu u prevenciji bola i umornih nogu, čineći svaku žensku cipelu udobnom.

Povezana vest:  Prolećni Sajam cveća u Delta Cityju

 

„Stručnjaci iz Scholl-a osmislili su ove uloške vođeni idejom da pomognu ženama koje često nose štikle. Bol i problemi umornih i oteklih nogu poznati su damama koje vole visoke potpetice. Ovi problemi često ograničavaju slobodu izbora cipela. Nošenje visokih štikli menja sile i stres koji utiču na stopala tokom hoda, pa tako opterećenje celog tela nije ravnomerno raspoređeno na stopalu. Biomechanics ulošci ublažavaju ove probleme vraćajući stopalo u ispravan položaj, amortizujući pritisak na prednjem delu stopala i peti.“ – izjavio je ovom prilikom Nenad Božović, komercijalni direktor SSL International za Adriatik regiju.

Povezana vest:  Najslađe takmičenje na svetu – Puzijada

 

Od sada, žene će slobodno moći da uživaju u svojim omiljenim cipelama, jer zahvaljujući Scholl Biomechanics ulošcima čak i visoke štikle postaju udobne.