Stevan_Jovetic_je_izlicitirao_50.000_dinara

Kompanija „Mozzart“ i klub „Teatro“ zajedno za pomoć Kraljevu, u humanitarnoj akciji do sada prikupljeno više od 250.000 dinara

Poznate ličnosti i kompanija Mozzart su ponovo udružili snage i u kontinuitetu obezbeđuju donacije za saniranje posledica zemljotresa u Kraljevu. Humanitarne zabave u klubu „Teatro“ kompanija Mozzart organizuje svake nedelje u saradnji sa tim klubom. Sada već tradicionalno, centralni događaj svake zabave je licitacija sportskog dresa sa potpisom poznatih ličnosti koje su gosti večeri.

Veliki broj gostiju iz sveta sporta i javnog života Srbije licitirajući dres obezbeđuje donaciju koja je kompletno namenjena pomoći stanovništvu opštine Kraljevo. Do sada je obezbeđeno više od 250.000 dinara, a akcija traje i dalje svake nedelje u klubu ’’Teatro’’.

Povezana vest:  Da li je glumac Luka Raco našao devojku na „prvom sastanku"?

Najveći iznos za dres do sada je izlicitirao fudbaler Stevan Jovetić i to za 50.000 dinara! Pored toga, kompanija Mozzart je donirala i dodatnih 100 hiljada dinara za obnovu Zdravstvenog centra ’’Studenica’’ u Kraljevu.

Humanitarnim zabavama u klubu „Teatro“ do sada je prisustvovao veliki broj gostiju iz sveta sporta i muzike, poput igrača Fiorentine, Adema Ljajića, Stevana Jovetića, Nikole Gulana, fudbalera Milana Lole Smiljanića, košarkasa Jana Veselog, Dragana Labovića i Dušana Kecmana, Grua, Edina Škorica, Vanje Udovičica i mnogih drugih.

Povezana vest:  Pančevački dani avanture 10. I 11. septembra

-Ovo je još jedna u nizu akcija kojom želimo da pokažemo da dobra dela možemo činiti stalno i na svakom mestu. Naravno, utoliko bolje kada to možemo da uradimo uz pomoć naših sjajnih sportista koji mogu da budu istinski primer mladima, ali i uz osmehe i puno zabave, kao u klubu ’’Teatro’’. Ovo je samo početak, a ovu godinu je kompanija „Mozzart“ proglasila svojom godinom humanosti, jer smo pored ove aktivnosti od početka godine pokrenuli i niz novih i nesvakidašnjih humanitarnih akcija. Procenjujemo da će kompanija Mozzart do kraja godine u različite humanitarne svrhe donirati više od 5,000.000 dinara. – izjavila je generalni direktor Koviljka Lončar.

Povezana vest:  Suzana Perić donela Srbiji novu svetsku nagradu - Global Style Icon Awards 2020