Canon EMEA, vodeća svetska fabrika u oblasti grafičkih rešenja, nastavlja da sponzoriše kategoriju Canonove mlade nade godine na takmičenju Global Good Awards kako bi istakao dostignuća mladih kreativaca.

Canon će i u 2021. sponzorisati kategoriju Canonove mlade nade godine na takmičenju Global Good Awards, koja veliča dostignuća mladih talenata u kampanjama za društvene ili ekološke promene.

Ta je nagrada inspirisana Programom za mlade Canona EMEA (Europa, Bliski istok i Afrika) koji pokušava da mladim ljudima iz cele regije da mogućnost da predstave pitanja koja su njima važna, koja se tiču održivosti, i na ovaj način želi da proslavi sve one koji podstiču pozitivne promene i istovremeno inspirišu druge da čine to isto.

Povezana vest:  U Baru modna revija kolekcije Olje Ivanjicki

Ta kategorija otvorena za sve, sastoji se od dve klase, mlađi od 16 i mlađi od 21 i trenutno je otvorena za prijave. Krajnji rok za prijavu je do 21. maja. Sudije dopuštaju i prijave radova potpisanih s više autora – primera radi kad grupa mladih autora ili braća/sestre zajednički rade na kampanji sa nekim plemenitim ciljem.

Povezana vest:  Bane Lalić – prvi Reebok Classics ambasador u Srbiji

Fotografije i vizualni prikazi važan su deo postupka prijave. Očekuje se da takmičari ispričaju priču u maksimalno šest fotografija sa opisima i kroz propratni tekst dužine do 1000 reči. Svi finalisti će dobiti ulaznicu za virtualnu svečanost i sertifikat. Dva pobednika će dobiri DLSR Canon EOS, a finalisti će dobiti Canon SELPHY Square QX10.

Učesnici moraju sami poslati prijavu ukoliko imaju više od 18 godina ili ih može prijaviti roditelj, staratelj, dobrotvorna ustanova ili organizacija sa kojom sarađuju. Osobe koje su već učestvovale u Canonovim programima za mlade ili članovi porodice zaposlenog u Canonu ne mogu učestvovati. Da biste saznali više o kriterijumima za prijavu, posetite web-stranicu Global Good Awards

Povezana vest:  Do 15. aprila traje glasanja građana za projekte NIS-ovog konkursa „Zajednici zajedno"

Prošlogodišnje pobednice su Bella Lack i Nicole Fernandes de Silva – pohvaljene za projekat kojim podižu svest o ekološkim i društvenim problemima. Više o prošlogodišnjim pobednicama možete pročitati ovde i poslušati njihove savete ovogodišnjim takmičarima.

-# # #-

Objave i novosti kompanije Canon možete jednostavno pratiti na kompanijskom LinkedIn profilu:
https://www.linkedin.com/company/canon-emea.

PHOTO: Chimwemwe Chitambala