Nisville 2010 - Publika (foto D.M.Car)Počinje pretprodaja ulaznica za niški džez festival – Nišville i za strance – 20 evra

 

Nišville jazz festival od 15. novembra počinje pretprodaju ulaznica za XXVIII izdanje koje će se održati od 11. do 14. avgusta 2011. U želji da adekvatno isprati ponudu  Srbije „Sounds of  summer in Serbia –  3 major festivals in 2 weeks“ na prestižnom turističkom sajmu „World Travel Market“ koji se upravo održava u Londonu, Nišville će do 1. januara komplete ulaznica i za publiku iz inostranstva prodavati po promo ceni od 20 evra (za publiku iz Srbije – u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate). Takođe, po već ustaljenoj tradiciji učenici i studenti moći će (uz dokaz: skenirani indeks ili đačku knjižicu) do nove godine da kupe komplete ulaznica po ceni od 15 evra. Ponovo je aktuelna i ponuda „Jazz letovanje za 100 evra“ koja pored kompleta ulaznica obuhvata i četiri puna pansiona, što prema najavama iz Londona već privlači veliku pažnju stranih turoperatera.

Povezana vest:  MTV Movie Awards i MTV Video Music Awards 2010 biće uživo emitovane iz Los Angelesa

Detalji o načinu plaćanja biće ovih dana objavljeni na sajtu www.nisville.com . Inače, cena kompleta ulaznica biće u sledećoj godini minimum  40 evra.