beogradska_arenaFITNES CENTAR BEOGRADSKE ARENE OD 15.11. OTVOREN ZA TRENINGE
Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da FITNES CENTAR BEOGRADSKE ARENE širom otvara svoja vrata svima koji žele da treniraju body building, fitnes, aerobik, pilates i dodatne usluge i programe.
Povodom svečanog otvaranja, pozivamo vas na zabavno-sportsko druženje u petak, 12. novembra od 12h. Iskoristite priliku da vam naše visokostručno osoblje proveri fizičku kondiciju, formira program i uputi najbolje savete za održavanje vašeg dobrog zdravlja.
Do sada je FITNES CENTAR BEOGRADSKE ARENE bio zatvorenog tipa u kome su isključivo vežbale domaće i strane zvezde iz sveta sporta i muzike, a od danas to mogu svi. LeBron James, Dirk Nowitzki, Allen Iverson, Tim Dankan, Lenny Kravitz, Enrique Iglesias i Eros Ramazzotti samo su neka od imena koja su isprobala sprave u Beogradskoj areni.
Beogradska arena je već godinama mesto gde dolazite da relaksirate vaš duh i rasteretite se od svakodnevnih obaveza uživajući na koncertu popularnih svetskih i domaćih zvezda ili bodreći vrhunske sportiste. Od sada ona može biti mesto u kome se brinu da vaše dobro zdravlje i odlična fizička forma postanu vaš stil života!
Visokostručno osoblje i kreiranje programa čiji su sadržaji usmereni širokom krugu ciljnih grupa, garantuju uspešan napredak svakom pojedincu a pored osnovnih programa, FITNES CENTRU BEOGRADSKE ARENE razlikovaće se od ostalih nudeći i programe za redukciju kilaže kao i program za osteoporozu koji se sastoji od specijalnih vežbi za držanje tela i jačanja mišića stabilizatora kičmenog stuba.
FITNES CENTAR se nalazi na zapadnoj strani kompleksa BEOGRADSKE ARENE i to na preko 300 m2, dok sama sala za vežbanje ima 160 m2 u kojoj je smešteno preko 40 najsavremenijih sprava i prateće opreme.
U sklopu FITNES CENTRA nalaze se i prijemni deo, svlačionice sa tuš kabinama i profesionalnim ormarićima za garderobu, soba za masažu i centralna prostorija za trening.
Svim korisnicima FITNES CENTRA je omogućen besplatan parking u krugu Arene  kao i maksimalna bezbednost, sigurnost i privatnost.
FITNES CENTAR BEOGRADSKE ARENE pruža mogućnost da klijenti vežbaju na novim, originalnim i certifikovanim spravama italijanskog proizvođača opreme – PANATTA.
Ono što program ponude u FITNES CENTRU BEOGRADSKE ARENE izdvaja od drugih je raznovrsnost programa koji sprečavaju  pojavu monotonije kod vežbača, stvaranje platoa u vežbanju i podstiče svestraniji razvoj tela i sposobnosti.
U ponudi je veliki izbor sprava za body building i najsavremenija cardio linija mašina, (trake za hodanje, steperi, bicikli sa naslonom, kao i širok raspon tegova).
Celokupan prostor za vežbanje je klimatizovan i uz nekoliko TV monitora i muzičku liniju čini treninge izuzetno prijatnijim.
Bolja figura, više energije, bolje oblikovano telo u FITNES CENTRU BEOGRADSKE ARENE može se postići u najkraćem mogućem periodu ako se korisnici pridržavaju  upustva i  saveta instruktora, nutricionista, fizioterapeuta i ostalog stručnog osoblja iz tima.
FITNES CENTAR BEOGRADSKE ARENE nudi razne vrste treninga i usluga i to:
– vežbanje pod nadzorom trenera,
– samostalno vežbanje,
– individualne treninge,
– poluindividualne treninge,
– kondicioniranje, toniziranje
– trening snage,
– kardio trening, vežbe istezanja i oblikovanja,
– kontrolisane vežbe za redukciju telesne težine
– preventivni program za osteoporozu
Trening paket možete nadograditi i specijalnim programima masaže kao i izradom programa ishrane.
FITNES CENTAR BEOGRADSKE ARENE počinje sa radom15.11.2010. i u promotivnom period do 31.01.2010. obezbedio je niz benefita i pogodnosti.
Za više informacija stojimo vam na raspolaganju na telefon 220 2156 ili na adresi www.arenabeograd.com/fitnescentar
PHOTO: ataimages.rs
Povezana vest:  ZOI VANKUVER, Klizači Koreje dominantni na 1000 metara